Iohannis face o noua petrecere cu liberalii la un restaurant din Sibiu [1]

Presedintele ales Klaus Iohannis cineaza, joi seara, la un restaurant din municipiul Sibiu cu membrii staff-ului de campanie si cu colegii din noul PNL, dar si cu consilieri locali si primari din judet, transmite Mediafax

.

\'Ma intalnesc cu colegele si cu colegii din noul PNL\', a spus Klaus Iohannis la sosirea la restaurantul respectiv din Sibiu.

Inaintea presedintelui ales, la restaurant au ajuns liderii locali ai noii formatiuni liberale, deputatii Raluca Turcan si Mircea Cazan, viceprimarul Virgil Popa, dar si parlamentari, consilieri locali si judeteni si primari din judetul Sibiu.

\'E o intalnire a staff-ului care a muncit tare mult in aceasta campanie, cu presedintele ales, si cred ca e o intalnire de bun augur de ambele parti. Este o intalnire de multumire ca am reusit sa dam Romaniei acest proiect de viitor si ca am dat Romaniei o sansa si am dat romanilor cinstiti, buni si decenti din aceasta tara o sansa\', a declarat deputatul Raluca Turcan.

In total, la intalnire participa aproximativ 130 de persoane, iar meniul con?ine bucate traditionale si peste.

Deputatul Ioan Tamaian a precizat ca, la finalul serii, fiecare participant va primi din partea lui Klaus Iohannis cate un exemplar din cartea acestuia \'Pas cu pas\'.

Carti pentru copii cu pana la 60% reducere comenteaza sau vezi comentarii /* (c)
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Noi 2014 - 05:58
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=42019&titlu=Iohannis_face_o_noua_petrecere_cu_liberalii__la_un_restaurant_din_Sibiu