Deputatul Lucian Sova, audiat in dosarul lui Toni Grebla [1]

Deputatul PSD Lucian Sova a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, relateaza Mediafax

Lucian Sova a ajuns la sediul DNA in jurul orei 15.00 si nu a facut nicio declaratie.

Citeste si: Mega-dosarul GREBLA: Deputatul PSD Iulian Iancu a min?it la ie?irea din sediul DNA! Este urmarit penal, ca ?i colegul sau Lucian ?ova

La DNA a fost audiat joi si judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, el declarand ca a oferit noi lamuriri anchetatorilor in legatura cu acuzatiile care i se aduc si va face acest lucru ori de cate ori este nevoie. Grebla a aratat ca stie ca situatia in care se afla afecteaza imaginea Curtii Constitutionale, dar ca nu se poate dezice de finul sau, Ion Bircina.

\'Bircina este prietenul si finul meu, si nu pot acum sa ma dezic de el, chiar daca, din punct de vedere al imaginii, sunt de acord ca nu a produs cea mai buna imagine din lume\', a spus Toni Grebla.

Deputatul Lucian Sova, vicepresedintele PSD Bacau, este urmarit penal in acest dosar pentru folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere in partid in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de alte foloase.

Toni Grebla este urmarit penal pentru trafic de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, in scopul obtinerii de bani sau bunuri necuvenite. Acuzatiile i-au fost aduse la cunostinta in 22 ianuarie, cand a fost dus de anchetatori cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie.

In acelasi dosar mai sunt cercetati omul de afaceri Ion Bircina, finul lui Toni Grebla si administratorul mai multor firme, deputatul PSD Iulian Iancu, membru in Consilul National al PSD, Horia Hahaianu, director la Transelectrica, omul de afaceri din Moldova Victor Dolghi si generalul in rezerva Constantin Bartolomeu Savoiu, Mare Maestru al Marii Loji Nationale Romane -1880.

20% Card Cadou la tabletele Lenovo comenteaza /* (c)
Publicat de : ---
Data publicării: 30 Ian 2015 - 05:51
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=43649&titlu=Deputatul_Lucian_Sova__audiat_in_dosarul_lui_Toni_Grebla