DNA o ingroapa pe Udrea, urmeaza arestarea [1]

Sursa: comisarul

.ro

Nici n-am apucat bine sa va spunem ca vin vremuri grele pentru Elena Udrea ca DNA a si scos mortul la usa. TUBULATURA scrie pe frunte Udrei.

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, sub acuzatiile de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. Dupa ce Camera Deputatilor va aproba solicitarea DNA Elena Udrea va ramane fara imunitate. Retinerea si mai apoi arestarea ei sunt doar o chestiune de timp.

Cine a facut denuntul

Elena Udrea este acuzata de abuz in serviciu in dosarul Gala Bute, in urma unui denunt facut de Gheorghe Anastasia, fostul secretar general al Ministerului Turismului si Dezvoltarii, condus la acea vreme de Elena Udrea.

El a explicat procurorilor ca Elena Udrea a facut presiuni asupra sa pentru a garanta prin propria semnatura un credit pe care avea sa il ia Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, chiar de la banca la care avea si Udrea credit.

Secretarul deneral al ministerului lui Udrea a precizat ca nu se obisnuia ca ministerul sa garanteze creditele unor societati private.

Mai mult decat atata, denuntatorul sustine ca Elena Udrea ar fi intervenit personal pe langa conducerea bancii pentru a o determina sa ii acorde creditului lui Rudel Obreja

Caracatita de la Ministerul Dezvoltarii. Cum a actionat reteaua din jurul Elenei Udrea

Exista fapte in plus fata de ce se stia in spatiul public cu privire al Gala Bute. Procurorii au descoperit cum s-au fraudat fondurile ministerului condus de Eelena Udrea pentru a fi trecute in patrimoniul lui Rudel Obreja si pentru ca acesta sa obtina un credit de la BRD.

Citeste mai mult aici comisarul.ro


Publicat de : ---
Data publicării: 03 Feb 2015 - 04:17
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=43846&titlu=_DNA_o_ingroapa_pe_Udrea__urmeaza_arestarea_