Paleologu: Proiectul PMP s-a terminat intr-un fiasco lamentabil [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Theodor Paleologu declara ca "proiectul PMP, care era un proiect foarte frumos, era ceva care intr-adevar putea da speranta multora s-a terminat intr-un fiasco total

. Este evident ca proiectul nobil, frumos, generos, entuziasmant poate pentru unii, al PMP s-a terminat intr-un fiasco lamentabil chiar".

"Al doilea aspect: l-am sustinut pe Iohannis in alegerile prezidentiale inca inainte de primul tur, am semnat pentru ca el sa se poata inscrie in cursa electorala, considerand ca este capabil sa-l infranga pe Ponta, ceea ce s-a si intamplat si acesta e al doilea fapt care pentru mine e determinant, trebuie acum sa asiguram in Parlament o majoritate, in conformitate cu voturile exprimate de cetatenii Romaniei, adica trebuie aliniata pe cat posibil majoritatea parlamentara pe majoritatea voturilor exprimate de cetateni in alegerile prezidentiale de anul trecut. Cred ca e cazul sa trecem peste animozitati, care sigur ca exista, sunt animozitati adunate in timp, dar cred ca e cazul sa incercam pe cat posibil sa trecem peste ele si sa asiguram o anumita convergenta a tuturor curentelor si sensibilitatilor de dreapta", spune deputatul.

Un grup de sase deputati, printre care Theodor Paleologu, a solicitat luni inscrierea in grupul parlamentar al PNL incepand cu aceasta sesiune parlamentara.

Citeste si Vicepresedinte PMP: Udrea ne-a anuntat din decembrie ca a decis sa se retraga de la conducerea PMP ca aceste suspiciuni sa nu se rasfranga asupra partidului Citeste si Deputatul Eugen Tomac vrea sa-i ia locul Elenei Udrea la sefia PMP Citeste si Udrea renunta la sefia PMP: Este putin penibil sa asteptam ca Basescu sa salveze partidul Citeste si Rasturnare de situatie in PMP. Udrea: "Cel mai probabil nu voi candida la functia de presedinte"
Publicat de : ---
Data publicării: 05 Feb 2015 - 05:30
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=43953&titlu=Paleologu__Proiectul_PMP_s_a_terminat_intr_un_fiasco_lamentabil