Obreja: “Se doreste un denunt al meu impotriva doamnei Udrea. Nu il voi face!” [1]

Autor: C

. S.

Inainte de a afla decizia magistratilor Tribunalului Bucuresti, care au dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, in dosarul “Gala Bute”, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box (FRB) a facut o serie de declaratii acide, afirmand, printre altele, ca s-ar dori ca el sa faca un denunt impotriva ELenei Udrea.

 

Obreja a precizat, joi, in jurul pranzului, ca a dat declaratii in fata judecatorului, explicand “situatia”. Fostul sef al FRB a insistat ca “paradoxal, oameni carora le sunt retinute in sarcina infractiuni de coruptie nu li s-a cerut arestarea de catre DNA”, in dosarul in care mai sunt cercetati si alti fosti angajati ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

In continuare, Obreja a facut o afirmatie-bomba, sustinand ca s-ar dori sa faca un denunt la adresa fosutlui ministru al Turismului, deputatul PMP, Elena Udrea. “Se poarta denunturile. Astazi toata lumea face denunturi. Am spus si in fata domnului judecator, spun si in fata opiniei publice, ca asta se doreste – un denunt al meu impotriva doamnei Udrea, pe care nu il voi face, pentru ca nu am cu ce“, a afirmat Obreja.

Intrebat de ce anume considera ca procurorii DNA solicita arestarea sa preventiva, fostul sef al FRB a raspuns: “Obreja nu spune ce vor anchetatorii, procurorii”.

In dosarul privind organizarea, in vara anului 2011, a evenimentului sportiv in cauza, Rudel Obreja este acuzat de DNA de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la evaziune fiscala. Pocurorii anticoruptie au cerut arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei de Box, iar magistratii Tribunalului Bucuresti au emis, joi dupa-amiaza, aceasta solicitare, dispunand emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Obreja.


Publicat de : ---
Data publicării: 06 Feb 2015 - 05:48
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44070&titlu=Obreja__&_#8220_Se_doreste_un_denunt_al_meu_impotriva_doamnei_Udrea__Nu_il_voi_face_&_#8221_