OFICIAL! Eugen Tomac este noul presedinte al Partidului Miscarea Populara [1]

Autor: Cristi Ionita

Congresul PMP s-a incheiat, duminica, cu alegerea deputatului Eugen Tomac drept noul presedinte al formatiunii politice

.

 

Tomac a fost singurul candidat la presedintia Partidului Miscarea Populara, dupa ce Elena Udrea si-a dat demisia din fruntea partidului acuzand problemele pe care le are in justitie.

Tomac a primit 694 de voturi “pentru” si doar opt voturi “impotriva” la Congresul Partidului Miscarea Populara, actiune la care a participat inclusiv Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

Vicepresedintii partidului sunt Clement Negrut, Adrian Radulescu, Gabriel Berca, Petru Movila, Adrian Gurzau, Nicolae Ivaschescu, Catalin Cristache, Catalin Tarhon, Claudiu Palas si Catalina Bozianu.

Dorel Onaca, apropiat al lui Traian Basescu, a devenit secretarul general al Partidului Miscarea Populara.

“Vom fi un partid care va transmite si va fi vocea celor care vor ca clasa politica sa-i trateze cu respect si sa fie transparenta. Vrem sa fim vocea celor care se uita cu dezamagire la clasa politica. Romania implicata (n.r.- motiunea sa de presedinte) inseamna un alt fel de politica. Ati investit intr-un partid tanar, dar va asigur ca increderea pe care ne-ati acordat-o nu este in zadar. Sunt convins ca impreuna cu Traian Basescu PMP va castiga alegerile si va repune pe harta Romania acolo unde ii este locul, alaturi de celelalte natiuni europene. Vrem sa spulberam acest USL dolofan care s-a diminuat usor si ne plictiseste deja”, a fost mesajul transmis de noul presedinte al Partidului Miscarea Populara.


Publicat de : ---
Data publicării: 09 Feb 2015 - 05:59
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44126&titlu=OFICIAL__Eugen_Tomac_este_noul_presedinte_al_Partidului_Miscarea_Populara