Orban: Avem negocieri pentru o majoritate care sa-l schimbe pe Zgonea [1]

Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca PNL are negocieri la nivelul Camerei Deputatilor cu grupuri parlamentare si deputati pentru formarea unei majoritati pentru a-l schimba pe Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei

.

Întrebat daca Alina Gorghiu va reprezenta o solutie pentru functia de presedinte al Camerei, atunci cand partidul va avea majoritatea parlamentara, liderul deputatilor PNL a spus:

„În mod evident, atunci cand vom dispune de majoritate parlamentara puteti fi convinsi ca vom demara procedurile de schimbare a domnului Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. În rest, daca vom avea capacitatea de a schimba si postul va deveni vacant, se va lua o decizie in conformitate cu prevederile statutare a PNL”, a afirmat Orban.

Daca se va forma majoritatea la Senat, numele lui Vasile Blaga este vehiculat pentru presedintia Senatului.

„În ceea ce ma priveste pe mine, in mod evident, la nivelul Camerei Deputatilor, investiti prin hotararea PNL, eu si colegii care au fost desemnati ca si echipa, purtam negocieri la nivelul Camerei Deputatilor fie cu grupurile parlamentare, fie cu deputati astfel incat sa formam majoritatea parlamentara. Cand avem informatii relevante in acest sens, le veti afla, evident vor fi facute publice”, a raspuns Ludovic Orban.


Publicat de : ---
Data publicării: 12 Feb 2015 - 05:23
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44351&titlu=Orban__Avem_negocieri_pentru_o_majoritate_care_sa_l_schimbe_pe_Zgonea_