PNL vrea demisiile lui Ponta si Valcov. Transformarea Codului fiscal in „instrument politic” [1]

taguri: pnl, demisie, victor, ponta, darius, valcov, premier

Considerand ca ministrul de Finante, Darius Valcov, si premierul Victor Ponta au demarat „tentativa de a transforma Codul fiscal in instrument politic”, liberalii cer demisiile celor doi

. Deputatul PNL Andreea Paul a lansat marti acest atac la adresa puterii, invocand in sprijinul acestei masuri faptul ca „Ponta incearca din nou sa insele romanii”.

„Alaturi de Eugen Nicolaescu si de grupul parlamentar al PNL cer public demisia ministrului de Finante, Darius Valcov, si a premierului Victor Ponta pentru tentativa de a transforma Codul fiscal in instrument politic. Romania nu este Cuba. În Cuba se anunta in fiecare sezon cate o «revolutie economica» - stransul trestiei de zahar este un exemplu. În Romania, Ponta ne propune o campanie fiscala revolutionara, in cazul lui stransul facilitatilor fiscale in conditiile in care este direct responsabil de pierderea a zeci de mii de locuri de munca in urma haosului fiscal creat”, a declarat Andreea Paul.

Deputatul PNL a sustinut ca „schita fiscala” a premierului Victor Ponta este folosita doar ca instrument politic: „Demersul sau este lovit de neincredere. Problemele sale grave de imagine si lipsa de credibilitate duc la atitudinile duplicitare ale premierului Victor Ponta, toxice ca de fiecare data pentru Romania. Demisia premierului nu poate fi compensata cu promisiuni fiscale. Ponta incearca din nou sa insele romanii, promite relaxare fiscala si ascunde faptul ca povara va fi pusa pe umerii clasei de mijloc”. Andreea Paul a spus ca un proiect precum este noul Cod fiscal nu poate fi lansat in dezbatere publica 10 zile, cand legea prevede cel putin 30. Andreea Paul a anuntat ca sambata, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu va lansa in dezbatere publica in numele PNL un proiect de tara, de reconstructie economica si industriala, „pe scurt, un program de dezvoltare insotit de pachetul de masuri de relaxare fiscala”.


Publicat de : ---
Data publicrii: 25 Feb 2015 - 05:33
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44940&titlu=PNL_vrea_demisiile_lui_Ponta_si_Valcov__Transformarea_Codului_fiscal_in_ainstrument_politica