Avocatul Marius Striblea: Procurorii DNA au pus in miscare actiunea penala in cazul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute [1]

taguri: avocat, marius, striblea, procuror, dna, pune, miscare, actiune, penala, caz, elena, udrea, dosar, gala, bute

Avocatul Marius Striblea a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca procurorii anticoruptie au pus in miscare actiunea penala in cazul Elenei Udrea, in dosarul "Gala Bute"

. Acesta a tinut sa precizeze ca cel mai probabil urmeaza sa ceara instantei arestarea preventiva a acesteia sau sa propuna luarea altor masuri procedurale.

Marius Striblea a mai spus ca Elena Udrea a dat la DNA o declaratie amanuntita, referitoare la noile acuzatii care i se aduc in dosarul "Gala Bute", iar procurorii au pus in miscare actiunea penala pe numele acesteia.

Avocatul Marius Striblea a precizat ca aceasta este etapa premergatoare formularii unei propuneri de arestare preventiva sau de luare a unor masuri procedurale.

Marius Striblea a mentionat ca, in opinia sa, procedura de votare de luni din Camera Deputatilor, cand au fost avizate noile cereri ale DNA de urmarire penala si arestare preventiva a Elenei Udrea, a fost viciata, deoarece nu a fost intrunit cvorumul necesar conform legii.

Fiind intrebat daca Elena Udrea va face in continuare vreun denunt, avocatul a precizat ca aceasta nu va depune niciun denunt.

Chestionat in continuare cine a dat declaratii impotriva Elenei Udrea, avocatul nu a dorit sa precizeze, dar a mentionat ca acuzatiile aduse fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului sunt bazate doar pe denunturi.


Publicat de : ---
Data publicării: 25 Feb 2015 - 05:33
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44957&titlu=Avocatul_Marius_Striblea__Procurorii_DNA_au_pus_in_miscare_actiunea_penala_in_cazul_Elenei_Udrea_in_dosarul_Gala_Bute