Elena Udrea: “Declaratiile impotriva mea garanteaza libertatea” [1]

Autor: Cristi Ionita

Aflata in arest preventiv pentru infractiunile comise in dosarul Gala Bute, Elena Udrea a transmis un nou mesaj prin intermediul echipei sale de comunicare

.

 

Elena Udrea sustine, printre altele, ca evenimentele petrecute in ultima perioada arata ca “declaratiile impotriva mea garanteaza libertatea”.

Deputatul nu intelege cum este posibil urmatorul scenariu: “oameni de afaceri si functionari din Ministerul Dezvoltarii sunt prinsi ca au dat si au luat mita. Probatoriul este format din interceptari, traseul banilor prin conturi si declaratii in care isi recunosc vinovatia (desi, initial, au negat). Acesti oameni fac denunturi impotriva Elenei Udrea (nu exista niciun alt fel de proba decat denunturile). Rezultanta: ei sunt liberi, Elena Udrea este arestata”.

De asemenea, Elena Udrea ii ataca dur pe cei care au facut denunturi impotriva ei sustinand ca “exista informatii si indicii foarte clare ca denuntatorii impotriva mea in dosarul Gala Bute s-au pus de acord asupra declaratiilor si au incercat sa influenteze ancheta”.

Elena Udrea anunta ca “Stefan Lungu s-a pus de acord cu Gardean in decembrie 2014 asupra declaratiilor; Ana Maria Topoliceanu a facut presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a-i confirma denuntul; exista un denunt colectiv (caz unic in practica penala) in care este amintit si numele Elenei Udrea. Mai mult, aproape toti denuntatorii si-au schimbat declaratiile initiale. Toti acesti oameni sunt liberi (chiar daca exista articol care prevede arestarea preventiva a celor care doresc si pot sa influenteze desfasurarea anchetei)”.


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Feb 2015 - 05:40
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=45007&titlu=Elena_Udrea__&_#8220_Declaratiile_impotriva_mea_garanteaza_libertatea&_#8221_