Pe Ponta il doare in spate de PNL [1]

Autor: Ana-Maria Ludatser

Pe langa durerile de cap, care vin la pachet cu functiile inalte, Victor Ponta se vaita si de sale

. Nu este responsabilitatea guvernarii cea care-l apasa si il sacaie, ci o afectiune mai veche, care a necesitat si o interventie chirurgicala, dupa cu a marturisit chiar premierul.

 

Victor Ponta ii trimite pe liberali la munca

Irascibil din cauza durerii de spate, presedintele PSD a ales sa-si verse naduful pe adversarii de la PNL. Motivul: duplicitatea manifestata de liberali cand vine vorba de modificarea Statutului deputatilor si senatorilor. ?Chiar nu inteleg care e supararea liberalilor, ei au spus ca trebuie sa modificam si acuma de ce modificam asa repede? Deci ideea este si ei au cerut sa schimbam. (…) Maine (astazi ? n.r.) este sedinta comuna  ca sa fie pus in acord si legea privind statutul deputatului si senatorului cu deciziile Curtii Constitutionale. Am facut un apel catre toti colegii deputati si senatori, chiar daca e Saptamana Mare, sau pentru cei care sunt catolici, protestanti, i-am rugat totusi sa fie prezenti. Fac un apel public si catre colegii parlamentari din opozitie sa fie prezenti maine, pentru ca de fapt ei au facut sesizarea la CCR si cu atat mai mult trebuie sa fie alaturi de noi?, a afirmat Victor Ponta. Fara sa tina cont de suferinta fizica a liderului social-democrat, liberalii l-au acuzat ca face un nou joc de imagine. ?Victor Ponta, inainte de a convoca plenul reunit, ar trebui sa stie ca aceasta convocare trebuie facuta de Birourile permanente reunite, unde e nevoie si de o ordine de zi, pe care, oricat ar vrea seful Executivului, nu o poate dicta. Este o noua modalitate de a se promova pe sine. PNL va veni la programul Parlamentului, nu la programul lui Ponta?, a transmis deputatul liberal Ionut Stroe.


Publicat de : ---
Data publicării: 07 Apr 2015 - 05:42
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=45861&titlu=Pe_Ponta_il_doare_in_spate_de_PNL