Joi, 23 Aprilie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Sa-i multumim acestui ministru care se sacrifica pentru noi – si sa-i gasim un serviciu in mediul privat

Publicat de: ---

Kamikaze

Marius Nica este ministrul Fondurilor Europene . A venit in post dupa Eugen Orlando Teodorovici, cel trimis la Finante in locul spagarului Valcov. Da, suna usor cazon “a venit in post”. Ca absolvent al academiei SRI, insa, s-ar putea sa nu fie tocmai nepotrivit. In fine, astea sunt detalii. Important e ca azi, la nu stiu ce intalnire pe fonduri europene, Victor Ponta a plans pe umarul ministrilor care “se jertfesc pentru binele public”, pe salarii mici.

In completarea delirului sau despre jertfa ministrilor, Victor Ponta a balmajit ceva despre trecerea acestora in privat, unde ar putea avea salarii de mii de euro. 3-4.000. Nu un cacat de 1.000 de euro, ca la stat.

Si daca tot il avea alaturi, l-a dat drept exemplu concret pe acest Marius Nica, sugerand ca daca s-ar duce in privat ar face bani cacalau, atat de bun e. Repet: Nica este succesorul lui Teodorovici, baiatul care incaseaza 5.000 de euro chirie de la un restaurant ce functioneaza fara autorizatie (restaurantul memei lui!), iar Teodorovici este, la randul lui, pus in locul spagarului milionar Valcov.

Mi-e lene sa cercetez acum CV-urile ministrilor si-ale subalternilor, ca sa vad daca si cat a muncit vreunul, vreodata, in privat (firmele de consultanta ale smecherilor de pe langa partid nu se pun, stop, am zis!). Ponta, spre exemplu, a lucrat “in privat” pe la firme de avocatura, a lui si-a lui Sova. Care lucrau des cu statul sau cu Ovidiu Tender. Ma voi opri la CV-ul lui Marius Nica, daca tot l-a cocotat Victor-Viorel pe soclu.

‱ 2003-2008 - ofiter MApN. (foarte frumos, daca mai statea putin ajungea si el general cu douasopt de stele) ‱ 2008-2012 - “consilier-colaborator / Parlamentul European - Cabinet europarlamentar Rovana Plumb, Bruxelles (Belgia)” ‱ 2011-2013 - administrator SC Holding Grup Trading International (Calea Mosilor) ‱ 2012-2013 - director de cabinet ministru - la Mediu, deci tot cu Rovana Plumb. (nu s-a lipit omul la privat, ma, ce vreti?) ‱ 2013-2014 - ATENTIE - presedintele Consiliului de Administratie al CN Loteria Romana. ‱ 2013-2014-2015 - secretar general pe la Ministerul Mediu si la Ministerul Muncii (deci tot sub fustele Rovanei Plumb)

Booon. Observam ca singura experienta in privat a lui Marius Nica a fost la acel Holding Trading International. Unde, conform unei declaratii de interese din 2012, detine 40% din partile sociale. Iar conform declaratiei de avere din acel an, in 2011 n-a incasat niciun leu de la firma. De fapt, de nicaieri - singurele venituri ale familiei Nica au fost ale sotiei (angajata la SRI) si ale copilului (alocatie - 1.200 de lei). Pe site-ul Guvernului nu am gasit inca declaratiile actualizate ale acestui geniu nerecunoscut al business-ului privat.

In rest, ofiter MApN, aghiotant al Rovanei Plumb si presedintele CA al Loteriei. Care Loterie este urmarita penal pentru activitati din perioada 2006-2014. Nica a fost presedintele CA in perioada 2013-2014. De retinut.

Ca paranteza, asa, mentionez ca ministrul Fondurilor Europene este vicepresedinte al AVPS “MISTRETELE FURIOS”.

Asadar, daca printre cititorii nostri se afla oameni buni cu suflet bun si cu credinta in Dumnezeu care vor sa-i ofere niste mii de euro salariu in privat sunt rugati sa dea un semn. Ori aici, ori la Guvern. Chiar sunt curios daca e cineva dispus, sunt curios cum gandesc antreprenorii in fata unui CV. Vorbesc serios si multumesc anticipat! (G.D.)

-

Noul ministru de Finante pare un politician normal: e colectionar de gagici, imobiliare si datorii

 

 

 

 

 

-

Cautam parteneri afacere puscarie privata lux. Rugam seriozitate

-

Muzeul Luvru din judetul Olt

-

Deputatul Rizea si-a trecut Mercedes-ul si nevasta pe numele soferului

-

Ponta e premierul carei tari? Ca al Romaniei nu prea pare sa fie

-

1-Q Sapro: „Fac ceva in politically correctu’ lor. Lasati copiii sa invete religie la scoala!”


(246 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Kamikaze

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Kamikaze:

Sa-i multumim acestui ministru care se sacrifica pentru noi – si sa-i gasim un serviciu in mediul privat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58267498016357 seconds.