Avocatul Elenei Udrea: Geanta cu bani e un element exotic, asa e cand nu ai probe [1]

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca procurorii DNA au apelat la elemente „exotice” privind rechizitoriul intocmit in dosarul Gala Bute, dand exemplu geanta cu bani pe care Nastasia spune ca i-ar fi dat-o fostului ministru

.

Totodata, Striblea spune Elena Udrea ar trebui sa fie eliberata, avand in vedere ca dosarul a fost trimis spre judecata, de o masura mai blanda benficiind si Ana Maria Topoliceanu, acuzata tot de fapte de coruptie.

„Rechizitoriul arata ca un fel de copie a deciziei de pe 5 februarie. Nu are nimic in plus. E adevarat, atunci cand nu ai probe, apelezi la elemente exotice, aceasta geanta e un element exotic, dar si modalitatea in care ea a fost evaluata. A devenit un fel de permanenta pentru ca se pare ca e suficient sa fii acuzat de fapte de coruptie si sa stai a la long in inchisoare.Doamna Topoliceanu e trimisa in judecata pentru fapte la fel de grave, pentru egalitate de tratament am cerut sa se constate ca in dosar exista 3 tipuri de masuri preventive”, a declarat Striblea, potrivit B1.ro.

Elena Udrea a fost trimisa marti in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii DNA in dosarul "Gala Bute ".

Fostul ministru al Dezvoltarii a fost arestat preventiv in Dosarul Gala Bute pe 25 februarie.

În dosarul Gala Bute, Camera Deputatilor a incuviintat, pe 9 februarie, urmarirea penala si arestarea preventiva a Elenei Udrea pentru abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita.


Publicat de : ---
Data publicării: 23 Apr 2015 - 05:37
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=46275&titlu=Avocatul_Elenei_Udrea__Geanta_cu_bani_e_un_element_exotic__asa_e_cand_nu_ai_probe