Predoiu: Ponta l-ai barfit si l-ai sapat pe Adrian Nastase [1]

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu il ataca dur pe liderul PSD Victor Ponta, dupa ce premierul l-a criticat pentru opinia sa despre Calin Popescu Tariceanu pe tema "demiterii" sefei DNA si a sefei Înaltei Curti

.

Predoiu afirma ca, spre deosebire de Ponta, "sarpele e o vietuitoare cu demnitate", sustinand ca premierul nu l-ai criticat niciodata deschis pe Adrian Nastase, in schimb l-a "barfit pe la toate colturile" si "l-a sapat pana la capat" pe fostul premier.

"Fara sa ma numeasca, dar trimitand indubitabil la persoana mea, Ponta ma face “mizerabil” pentru ca l-am atacat pe Tariceanu care “m-a facut ministru”.Eu ii spun direct lui Ponta: mizerabil e sa furi intelectual, sa te impaunezi cu munca altuia, sa iti minti propriul popor.Fireste ca nu poti intelege, Ponta, cum poti sa iti critici direct un fost coleg, pentru ca tu nu ai valori, opinii si principii! Cand e sa ai opinii si sa votezi ca deputat, te dai premier. Cand e sa ai opinii si sa decizi ca premier, te dai deputat!Eu il critic pe Tariceanu pentru ca nu face bine ce face si este si aceasta o forma de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodata deschis pe Nastase, in schimb l-ai barfit pe la toate colturile si l-ai sapat pana la capat, Ponta!Spre deosebire de tine, Ponta, sarpele e o vietuitoare cu demnitate: are totusi o coloana vertebrala, chiar daca foarte flexibila! Cat despre “facerea ministrilor”, sunt convins, Ponta, ca Tariceanu nu m-ar fi propus ministru, daca as fi fost un plagiator.Nu te amesteca in chestiunea asta, Ponta, si nu-ti face griji, Tariceanu pe care l-am atacat ieri macar a avut o meserie si o afacere, lucruri care-ti vor fi intotdeauna peste mana!", a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Declaratia care a starnit scandalul

Victor Ponta a comentat miercuri decizia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de a transmite o scrisoare deschisa presedintelui pentru care cere demiterea Laurei Codruta Kovesi si Liviei Stanciu, spunand ca vede "un individ", pe care Tariceanu l-a pus ministru, injurandu-l mai ceva ca la stadion pe presedintele Senatului.

"E un gest politic, pentru ca presedintele tarii, si daca ar vrea, nu poate schimba magistrati din functie, dar este o batalie pe care liberalii reprezentati de Tariceanu o poarta in mod elegant si la care primesc injuraturi si tot felul de expresii de usa cortului de la pedelisti, in special de la pedelistii pe care Tariceanu i-a numit ministri. Ma gandeam ca nu ma mai uimeste nimic in politica, dar sa vad un individ, pe care Tariceanu l-a pus ministru, injurandu-l mai ceva ca la stadion e inca o surpriza, nu ma asteptam ca mizeria sa fie atat de mare", a afirmat Ponta referindu-se la atacul lui Catalin Predoiu la Tariceanu, pe care prim-vicepresedintele PNL l-a numit "servitor al mafiei".


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Mai 2015 - 05:39
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=47178&titlu=Predoiu__Ponta_l_ai_barfit_si_l_ai_sapat_pe_Adrian_Nastase