Fosta angajata a Clubului Bamboo, consiliera pentru o zi: Deputatul Marius Manolache a demis-o dupa ce s-a laudat cu functia pe Facebook - FOTO [1]

Ornella Borozan, fosta angajata a clubului Bamboo si a unui cazino, a ajuns consiliera a deputatului Marius Manolache, finul premierul Victor Ponta, insa a intrat in atentia presei in momentul in care a publicat pe contul ei de Facebook mai multe poze cu legitimatia de Parlament, alaturi de comentariul "Gata cu discutiile in trafic!”

. Ulterior, tanara si-a sters contul de Facebook.

Intrebat despre situatia consilierei sale, Marius Manolache a declarat ca a demis-o.

"Legitimatia de consilier si permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru ca lucrezi pentru comunitate. N-a inteles si a plecat acasa", a spus deputatul, adaugand ca va avea totusi o discutie cu aceasta.

Deputatul sustine ca a angajat-o in baza CV-ului ei, potrivit caruia a absolvit o facultate si stia doua limbi straine. Ulterior, la insistente presei, Marius Manolache a recunoscut ca i-a fost recomandata de anumiti "prieteni".

"Cum o cunosc? Printr-un grup de prieteni", a spus acesta. Intrebat daca stia despre fostele ei locuri de angajare, Manolache a spus ca nu conteaza, pentru ca fiecare are dreptul la "sanse egale".

"Asta e discriminare. Trebuie sa avem sanse egale cu totii", a continuat Manolache, care recunoaste ca angajata sa nu a trecut si proba unui interviu.

Intrebat daca aspectul ei fizic a avut o contributie la angajarea ei, deputatul a negat, dar a spus ca i s-a parut "placuta".

"Nu are nicio legatura aspectul fizic. E o intamplare. (...) Era draguta, nu v-a placut? Banuiesc ca v-a placut. Mi mi-a fost placuta, nu m-am gandit la altceva in afara de a o angaja si atat", a precizat acesta.

Marius Manolache spune ca tanara i-a fost angajata o singura zi.


Publicat de : ---
Data publicării: 22 Oct 2015 - 05:44
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=50056&titlu=Fosta_angajata_a_Clubului_Bamboo__consiliera_pentru_o_zi__Deputatul_Marius_Manolache_a_demis_o_dupa_ce_s_a_laudat_cu_functia_pe_Facebook___FOTO