Udrea: Cat mai am mintile la mine, denunturi nu o sa fac [1]

Autor: C

. S.

Deranjata de atitudinea unor alesi, fosti colegi de-ai sai din perioada in care era membru al PDL, Udrea a reiterat, miercuri seara, dupa ce a aflat rezultatul votului in privinta noilor cereri ale procurorilor in privinta sa, ca nu va face denunturi.

 

In conditiile in care, odata ce a aflat ca procurorii o cerceteaza intr-un noul dosar, al treilea deschis de DNA pe numele sau, a afirmat in mai multe randuri ca daca procurorii ar fi chemat-o la audieri ar fi avut ocazia sa spuna ceea ce stie, pentru a demonta acuzatiile care i se aduc, insistand asupra faptului ca acest lucru nu ar insemna ca ar urma sa faca denunturi, Elena Udrea a lamurit, seara trecuta, pentru ce nu vrea sa apeleze la aceasta varianta.”M-a surprins atitudinea unor colegi. Eu probabil ca atata timp cat mai am mintile la mine, denunturi nu o sa fac”, a sustinut Udrea, intr-o interventie in direct la Romania TV.

Dupa cum era de asteptat, fostul ministru nu a dat nume, multumindu-se sa vorbeasca atat despre ipocrizie, cat si despre lipsa onestitatii.

Va amintim ca in cazul Elenei Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, prin votul dat miercuri, deputatii au incuviintat inceperea urmaririi penale in cazul sau, a retinerii, dar nu si a arestarii preventive, ca raspuns la cererile procurorilor anticoruptie.


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Oct 2015 - 05:36
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=50375&titlu=Udrea__Cat_mai_am_mintile_la_mine__denunturi_nu_o_sa_fac