Reactia Ambadasei SUA la votul dat de Parlament in cazul Elenei Udrea [1]

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans G

. Klemm, a declarat, joi, solicitat fiind sa comenteze votul dat de Parlament in cazul Elena Udrea, ca nu comenteaza cazuri individuale, dar ii incurajeaza atat pe legiuitori, cat si pe inaltii oficiali din Guvernul Romaniei sa respecte independenta justitiei.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans G. Klemm

"Pozitia noastra a fost intotdeauna sa nu comentam cazuri individuale, dar sa incurajam intotdeauna legislatorii romani, la fel ca si pe alti inalti oficiali ai Guvernului roman sa respecte independenta sistemului judiciar si sa sprijine urmarirea penala a unor acte potentiale de coruptie publica", a spus ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans G. Klemm, potrivit Agerpres.Plenul Camerei Deputatilor a admis, miercuri, cererile Justitiei privind urmarirea penala si incuviintarea retinerii Elenei Udrea, in timp ce pentru arestarea preventiva nu s-a intrunit numarul necesar de voturi.

CITESTE SI: Elena Udrea: Retinerea mea pentru 24 de ore este mai mult de imagine pentru DNA VIDEO


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Oct 2015 - 05:36
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=50380&titlu=Reactia_Ambadasei_SUA_la_votul_dat_de_Parlament_in_cazul_Elenei_Udrea