Cum a tinut Ponta tara la un loc, de ziua ei [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

In esenta, analiza lui Ninel Peia n-are nici un fel de valoare

. Si, tocmai de aceea, ca o pledoarie prodomo – fiind unul dintre aceia care am sustinut organizarea, cat mai rapida, prin orice mijloace legale, a alegerilor anticipate, spre a apuca sa ramanem cu toti boii acasa -, m-am gandit ca este un foarte bun prilej, astazi, acum, aici, in preajma celei de-a 26 aniversari postrevolutionare a Zilei Nationale, in super-demo, in respect fata de statul de drept, in deplina constitutionalitate si parlamentarism sanatos la cap, sa dau atentia cuvenita spuselor unuia dintre alesii neamului, despre care am simtit, aliniidu-ma dorintelor strazii, ca este imperios necesar sa plece, Dumnezeului, acasa!

Iata ce spune parlamentarul ilfovean:

 „Dragii mei, cu totii va aduceti aminte de noaptea in care Piata Universitatii a fost ocupata de circa 30.000 de romani care, sub emotia creata de incendiul criminal (pentru ca, fara doar si poate, acolo a fost vorba despre o mana criminala si nu un accident nenorocit) cereau, sufocati de lacrimi, schimbari majore in conducerea si institutiile Tarii.

Ei bine, dragi romani, acolo, numai gestul unui om politic si un noroc incredibil a facut ca Romania sa scape de un plan diabolic: spargerea Tarii in trei Republici. Planul, croit de minti machiavelice (am ceva informatii care spun ca el a fost conceput in laboratoarele unei Universitati de la Budapesta, ceea ce nu mai mira pe nici un roman de buna credinta), totul trebuia sa plece de la aceasta mare manifestatie “civica si spontana”. Nu neg buna credinta a majoritatii celor prezenti in Piata, ci spun ca foarte multi au fost manipulati si pregatiti subliminal pentru un fel de revolutie, sau mai bine zis o contra-revolutie daca stabilim ca in ’89 a fost Revolutie.

Pe scurt, in acea noapte, indivizi infiltrati printre manifestanti (s-au notat cazuri de cetateni germani, lucru nou pentru miscarile de strada din Romania), bazandu-se pe forta degajata de peste 30.000 de oameni, urmareau incendierea Ministerului de Interne, a Primariei Sectorului 4, a Guvernului si, mare atentie, a Parlamentului Romaniei (pazit in aceea noapte de doar 9 jandarmi). Voi forta un pic nota si voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de catre Hitler, in 1933. Lasand la o parte conditiile istorice si adaptandu-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului Romaniei este similar cu a pune capat democratiei in Romania. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiata de acest plan care, spre binele nostru, a esuat. De aici incolo, disolutia Romaniei nu mai era decat un joc de sah facut, cica, cu masiv sprijin popular.

…………………………………………………………………………………………………..

La Cluj, era si inca este pregatit un “grup de intelectuali, politicieni si oameni de afaceri” care ar fi dat, in aceeasi noapte, cu mare sarg, o declaratie de independenta a Ardealului si ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. In fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiara, sub protectorat german si garantie rusa.

La Iasi, se afla, si inca exista,un grup similar care ar fi declarat independenta Moldovei, o Republica Moldova care ar fi urmat sa se alipeasca, intr-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% in sfera de influenta a Moscovei.

Tara Romaneasca, lipsita de vointa politica interna nu avea cum sa se mai opuna acestor miscari “istorice” ar fi primit ajutor masiv american si cu speranta ca scutul de la Deveselu sa fie functional si foarte eficient. Bucurestii, cu Tara ciumpavita, ramaneau singurul stalp democratic din fosta biata Romanie!

Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibila printr-un singur gest, un gest responsabil, care a inlaturat distrugerea Parlamentului si dezmembrarea definitiva a Tarii. Dragi romani, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap intreaga si veninoasa urzeala. Demisia lui Ponta a scazut aproape instantaneu motivatiile celor aflati in strada si aproape ca a anihilat specularea ticaloasa a emotiilor starnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanti, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat in fata Parlamentului, fara tragerea de inima de a vandaliza ceva.

Infiltratii n-au avut de ales si au plecat spre vizuinele lor.

…………………………………………………………………………………………………..

Din nefericire, mii de minti luminate romanesti, scolite pe bani straini, bursieri sa le zicem, sunt si vor fi gata sa isi asculte noii stapani in detrimentul Tarii, ai parintilor si stramosilor lor.

Desi lipsit de un Executiv legitim, Parlamentul Romaniei exista, deci democratia are sansa ei si, mult mai important, Romania ramane aici, ca un ghimpe in coasta dusmanilor ei.

Ninel PEIA

Deputat PSD Ilfov

Doctorand anul III – Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul”.

 

Ei bine, oameni buni, judecati dumneavoastra daca astfel de oameni isi merita locul in Parlamentul Romaniei!

Iar pe langa Ninel Peia, in „Sfatul Tarii” mai exista: foste greviste ale foamei, care vin la serviciu imbracate in sacouri cu „desene animate”, ca sa ne desluseasca intelesul  aspru, ca ei, cu totii, sunt personaje ale filmelor de gen; parlamentari-poeti care-si picura mir in nas si lacrimeaza-n pumni, spre a-l convinga pe bunul Dumnezeu sa-i scape de arest; o „Bonnie” inchipuita, care ne frapeaza cu gestica absurda a omertei mafiote; zeci de mafioti sadea, care se scapa, unii pe altii, de mana lunga si de privirea agera a Justitiei, „votandu-se” sofisticat si antisocial; cleptomani marunti, care palmeaza bilele din urne; parlamentari insolenti, care ne ofera „degete” din urna; rubensiene batrane, care ung parlamentari micuti, la ceafa, cu untdelemn sfintit – asa mi s-a comunicat, ca-i untdelemn sfintit, nu mir; un sef de Senat care se ia de gat cu legea, care doreste ca strada sa fie anchetata, iar alesii sa muste tehnocrati de beregata; un al doilea om in stat care, socant, invita in Parlamentul Romaniei personaje indezirabile pe intreg cuprinsul Europei Unite.

Sigur ca alesii nostri nu trebuie lapidati pentru tot acest circ Doar, poate, uneori, examinati.

 

P.S. – Astazi, la o luna de la tragedia Colectiv, gandul meu este la toti copiii plecati.

Dumnezeu sa va tina langa El!

PENTRU COMENTARII VA ASTEPT PE PAGINA DE FACEBOOK - MARIAN SULTANOIU

Citeste si Solidaritate fara strategie? Citeste si Despre ”dezastrul Armatei Romane”
Publicat de : ---
Data publicrii: 02 Dec 2015 - 05:25
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=51027&titlu=Cum_a_tinut_Ponta_tara_la_un_loc__de_ziua_ei