Klaus Iohannis, asteptat la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi [1]

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa participe la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, sustin surse politice, in timp ce prezenta liderilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga a fost confirmata oficial de liberalii ieseni

.

Klaus Iohannis Foto: presidency.ro

Seful statului Klaus Iohannis este asteptat sa participe la manifestarile care vor fi organizate la Iasi de Ziua Unirii, sustin surse politice.

Citeste si: Cum arata cel mai scump cadou primit de Iohannis. Imagini de la Cotroceni cu darurile VIDEO

Copresedintele PNL Iasi deputatul Costel Alexe a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in 24 ianuarie vor veni la Iasi liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, programul vizitei urmand sa fie stabilit in perioada imediat urmatoare.

Potrivit lui Costel Alexe, liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga vor asista la manifestarile oficiale din Piata Unirii si vor participa la o intrunire de partid, scrie Mediafax.

Sefii PSD Iasi nu au precizat deocamdata daca liderul formatiunii Liviu Dragnea va veni la Iasi de Ziua Unirii.

Anul trecut, de Ziua Unirii, au fost prezenti la manifestarile oficiale organizate la Iasi atat presedintele Klaus Iohannis, cat si premierul de atunci Victor Ponta, fost lider al PSD.

Citeste si: Senatorii au votat o noua ZI de SARBATOARE NATIONALA: 27 martie, Ziua Unirii Basarabiei cu Romania

Atunci, Victor Ponta a fost huiduit la inceputul discursului sau rostit in Piata Unirii din Iasi, la eveniment asistand cateva mii de persoane.


Publicat de : ---
Data publicării: 12 Ian 2016 - 06:24
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=51839&titlu=Klaus_Iohannis__asteptat_la_manifestarile_de_Ziua_Unirii_de_la_Iasi