„Patrula lui Vlad Tepes”: Romania nu este sat fara caini [1]

Partidul Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat crearea "Patrulei lui Vlad Tepes", organizata de campionul K1, Daniel Ghita, sportivul declarand ca "daca statul roman nu ne apara, ne vom apara singuri" si vor "veghea ca cei sarmani sa nu fie victimele interlopilor"

. Author: Ionut Lupescu | Sursa: Mediafax | Publicat: 24.01.2016, 14:11 | Actualizat: 24.01.2016, 14:11

 

„Pe acesti tineri ii veti vedea peste tot, ii veti vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeti sa ajute la deszapezire sau poate vor avea galeti sa ajute la inundatii sau poate pur si simplu vor ajuta o batrana sa traverseze strada”, a declarat, duminica, presedintele PRU Bogdan Diaconu, in fata delegatilor reuniti la primul congres al formatiunii.

 

 

Liderul partidului a prezentat delegatilor sase tineri imbracati in uniforme bleumarine, cu tricolorul pe piept, in partea dreapta, sigla partidului pe maneca dreapta si pe spatele carora scrie Patrula lui Vlad Tepes. Diaconu a anuntat ca de organizarea Patrulei lui Vlad Tepes se va ocupa campionul K1, Daniel Ghita.

 

 

„Patrula lui Vlad Tepes va veghea ca cei sarmani si uitati de autoritati sa nu fie victimele interlopilor, talharilor, hotilor cu diploma. Daca statul roman nu ne apara, ne vom apara singuri, trebuie sa dam un semnal ca Romania nu este sat fara caini, in care oricine urla mai tare sau se ia de cei slabi si neajutorati are castig de cauza”, a spus Ghita.

 

 

Sportivul a mai spus ca va colabora cu autoritatile statului roman si va informa autoritatile, insa Patrula lui Vlad Tepes va actiona in cazul in care nu o fac autoritatile.

 

 

„Vom colabora cu autoritatile si le vom informa asupra acestor situatii, dar daca autoritatile se vor uita in alta parte, vom avea noi grija de acesti romani asupriti pe care nu-i apara nimeni”, a mai spus Daniel Ghita.

 

 

„Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, asa ca s-a nascut Patrula lui Vlad Tepes, deci nu armata nationala. (…) S-a nascut Patrula lui Vlad Tepes, care va fi formata din romani inimosi, cu suflet mare care isi vor ajuta semenii aflati la necaz si care au nevoie de sprijin. Ne vom implica si vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civica, unde intrajutorarea semenilor poate face diferenta”, a mai sustinut Ghita.

 

 

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-thumbnails', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });
Publicat de : ---
Data publicării: 25 Ian 2016 - 05:28
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=52082&titlu=&_#8222_Patrula_lui_Vlad_Tepes&_#8221___Romania_nu_este_sat_fara_caini