FOTO. Gafele si controversele liderilor UKIP de-a lungul timpului [1]

Britanicul Nigel Farage, care a demisionat, astăzi, din fruntea UKIP, a spus că nu a vrut niciodată să fie politician de carieră şi nu ar fi putut avea vreodată un succes mai mare decat votul dat de englezi la referendumul de ieşire din UE, scrie The Independent

.

De-a lungul carierei sale de lider al UKIP, Farage a avut mai multe gesturi sau acţiuni controversate. In timpul campaniei pentru acest ultim referendum, de exemplu, a refuzat să ceară scuze pentru un afiş foarte criticat de toată lumea, care prezenta o mulţime de refugiaţi inghesuiţi la graniţa slovenă.

In timpul alegerilor generale din 2015, a starnit indignarea generală cand a sugerat instituirea unei politici de respingere a migranţilor care veneau in Marea Britanie şi sufereau de HIV. El şi-a susţinut atunci solicitarea prin faptul că \'propriul popor trebuie pus pe primul loc\'. Singurul deputat de atunci al partidului, Douglas Carswell, a reacţionat la anunţul lui Farage punand pe Twitter un emoticon cu ochelari de soare.

Săptămana trecută, Nigel Farage a sugerat că singurul deputat al partidului ar putea fi dat afară din formaţiunea politică. Vorbind despre acesta la postul de radio LBC, Farage a spus: \'Ce ştie el? Este un mod foarte ciudat de a face treburile: să găseşti pe cineva din interior care nu este de acord cu principiile susţinute de partid.\'

Citește și: VIDEO. Brexit. Farage a demisionat de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost să scot Marea Britanie din UE

Aceste comentarii au fost făcute după ce Carswell l-a atacat pe fostul lider in legătură cu controversatele afişe \'Breaking Point\'.

Nigel Farage şi-a mai anunţat demisia şi in mai 2015, după ce nu a reuşit să caştige un loc in Camera Comunelor, doar că s-a răzgandit cateva zile mai tarziu.

Găsiți in galeria foto de mai sus o serie de gafe ilustrate cu imagini ale partidului UKIP, selectate de publicația The Independent:.

Gafele şi controversele liderilor UKIP:

1. Neil Hamilton – 1998. Sala de şedinţe a Clubului Springbox. Steagul este simbolul supremaţiei albilor in Africa de Sud, iar vorbitorul este preşedintele UKIP, Neil Hamilton.

2. Kerry Smith, care ar fi trebuit să fie deputat de Basildon de Sud şi Thurrock de Est, a demisionat după ce s-a aflat că şi-a bătut joc de un membru de partid care era homosexual, numindu-l \'gay dezgustător\', a glumit despre impuşcarea oamenilor din Chigwell intr-o \'vanătoare de ţărani\' şi a jignit o persoană cu nume chinez.

3. Natasha Bolter – fostă membră a UKIP care a fost suspectată că nu ar fi avut studiile necesare pentru practicarea profesiei. Ea a fost acuzată că şi-ar fi falsificat o serie de documente care atestau că a studiat la Universitatea Oxford.

4. Cantecul CALIPSO al UKIP – Mike Reid a lansat un cantec in care UKIP era elogiat pentru incercarea de a controla graniţele Marii Britanii. Melodia a fost retrasă după ce a fost acuzată de rasism pentru că era interpretată cu accent jamaican.

5. Janice Atkinson, preşedintele UKIP din Sud Est, fotografiată de protestari in timpul campaniei din Ashaford, impreună cu liderul local, Norman Taylor.

6. Interviul dezastruos – Nigel Farage pare să fi fost prins pe picior greşit pe mai multe probleme, de la vecinii Romaniei la oamenii care vorbesc limbi străine in tren.

7. UKIP angajează imigranţi ilegali – Formaţiunea a fost criticată după ce un candidat al său la alegerile europene a fost descoperit că angajase imigranţi ilegali.

8. Magnus Nielsen, candidat UKIP: \'Luaţi-le dreptul la vot pentru a imbunătăţi rezultatul scrutinului\'.

9. Machiaj – Se spune că Nigel Farage a refuzat să apară la London Libe, fără a fi machiat de un make-up artist profesionist.

10. Costuri – Nigel Farage spune că se consultă cu un avocat asupra acuzaţiilor \'revoltătoare\' potrivit cărora el ar fi responsabil de \'lipsa\' a 50.000 de lire sterline din fondurile europene care ar fi fost plătite direct in contul său bancar.

Capturi foto: The Independent

 

Alege-ti parfumul potrivit pentru iarna asta- Reduceri de 70%- Click aici comenteaza /* (c)
Publicat de : ---
Data publicării: 05 Iul 2016 - 05:04
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55567&titlu=FOTO__Gafele_si_controversele_liderilor_UKIP_de_a_lungul_timpului