Gelu Diaconu, fostul sef ANAF, rupe tacerea: „Dosarul meu are ca scop compromiterea unui personaj politic” [1]

Gelu Diaconu, fostul presedinte al ANAF, a publicat pe blogul sau o parte din rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si favorizarea infractorului si face declaratii incredibile

.

"Pana la data de 8 februarie 2016, cu o zi inaintea primirii de la DNA a citatiei de suspect, nu am stiut de existenta/discutat despre/interferat cu intentiile, interventiile, actiunile/ numitului Nicolae Paun si ale Asociatiei Partida Romilor Pro Europa. Niciodata in intreaga mea viata pana la data de 8 februarie anul acesta nu am vorbit/luat vreun contact cu cineva din interiorul ANAF sau din exterior, de pe intreaga planeta Pamant, despre cei doi subietti mentionati mai sus si despre activitatea acestora. Pe Madalin Voicu il stiu din media datorita notorietatii sale", a scris Gelu Diaconu pe blogul sau [2].

Acesta mai sustine ca obiectivul dosarului este "compromiterea unui personaj politic". Gelu Diaconu precizeaza ca destituirea din functie, punerea sechestrului pe bunurile imobile, blocarea unei afaceri de familie si distrugerea reputatiei profesionale si a imaginii publice au fost consecintele personale ale punerii sale sub invinuire.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, in luna februarie, ca fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Stefan Gelu Diaconu, este urmarit penal in dosarul deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun. Pentru aceleasi fapte este cercetat si fostul vicepresedinte al ANAF, Mihai Gogancea-Vatasoiu.

 


Publicat de : ---
Data publicrii: 08 Aug 2016 - 05:49
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55938&titlu=Gelu_Diaconu__fostul_sef_ANAF__rupe_tacerea__aDosarul_meu_are_ca_scop_compromiterea_unui_personaj_politica
  [2] http://geludiaconu.com/