Elena Udrea, reactie la punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga. Explicatiile date la DNA de fosta sefa PMP [1]

UPDATE: Elena Udrea a declarat, la iesirea de la DNA Ploiesti, ca ”solutia nu e cum sa cercetam pe unul sau pe altul cum a finantat o campanie electorala”, ci ca finantarea sa fie reglata la nivelul legislativ

.

”Finantarile partidelor au devenit ilegale in parte pentru ca in campanie aveai o suma limitata pe care aveai voie sa o cheltui. Si atunci partidele faceau si plati neinregistrate”, a spus Elena Udrea.

___________

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri dupa-amiaza la sosirea la DNA Ploiesti ca este "neasteptata" punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga [2], aratand totodata, prin trimitere la dosarele sale, ca "pot fi intrebati si cei care chiar au condus campanii electorale", scrie Agerpres [3].

Întrebata cum comenteaza punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga, Udrea a spus ca este "neasteptata, avand in vedere ca pana acum nu l-a intrebat nimeni nimic".

Totodata, intrebata daca din punctul sau de vedere era cazul ca Blaga sa fie pus sub acuzare, ea a spus ca nu poate raspunde pentru ca nu cunoaste dosarul.

"Avand in vedere ca cel putin eu sunt intrebata de doi ani de zile despre campanii electorale, ma gandesc ca pot fi intrebati si cei care chiar au condus campanii electorale", a adaugat Elena Udrea.

Surse judiciare au declarat ca Udrea a fost citata pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul in care Vasile Blaga este urmarit penal pentru trafic de influenta.

 

 


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Sep 2016 - 05:08
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=56735&titlu=Elena_Udrea__reactie_la_punerea_sub_urmarire_penala_a_lui_Vasile_Blaga__Explicatiile_date_la_DNA_de_fosta_sefa_PMP
  [2] http://www.antena3.ro/actualitate/blaga-la-dna-378759.html
  [3] http://www.agerpres.ro