Radu Tudor: Nu poti sa amagesti oamenii ca tu nu ai facut nimic 365 de zile, dar vei face ceva in ultimele 20 [1]

Radu Tudor a comentat, luni seara, in emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, promisiunile facute de ministrul Muncii cu privire la cresterea salariului mediu brut la 4

.000 de lei, pana in 2021, argumentand ca sunt lipsite de orice fundament.

”Nu poti sa spui cu trei saptamani inainte de a se schimba Guvernul ca ai de gand sa adopti o lege privind salariazarea unica si nu poti, dupa ce ai fost un an de zile la guvernare, sa amagesti oamenii ca tu nu ai facut nimic 365 de zile, dar vei face ceva in ultimele 20. E o chestiune nerealista care incearca sa contracareze legea votata de PSD si ALDE in Parlamentul Romaniei”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

Invitata in emisiune, deputatul ALDE Steluta Cataniciu a afirmat ca Guvernul Ciolos ”frizeaza nesimtirea” afirmand ca in ultimele doua saptamani de mandat va aduce o noua lege a salarizarii.

S-a intors roata: PSD acuza Guvernul Ciolos de populism si demagogie

Ministrul Muncii Dragos Pislaru a declarat, luni, in exclusivitate la Antena 3, ca salariul mediu brut va ajunge la 4.000 de lei pana in 2021, iar cresterea medie a salariilor va fi de 29% - acestea fiind cateva dintre prevederile ce apar intr-un proiect de lege care va schimba sistemul de salarizare din Romania.

În replica, Rovana Plumb a afirmat ca demersul guvernului este doar un act demagogic prin care se doreste distrugerea unei legi fundamentale pentru milioane de romani.


Publicat de : ---
Data publicării: 22 Noi 2016 - 05:19
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57646&titlu=Radu_Tudor__Nu_poti_sa_amagesti_oamenii_ca_tu_nu_ai_facut_nimic_365_de_zile__dar_vei_face_ceva_in_ultimele_20_