Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, si-a luat concediu fara plata pentru campania electorala [1]

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, care candideaza la alegerile din 11 decembrie pe primul loc pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputatilor, a intrat de joi in concediu fara plata pana pe 12 decembrie pentru a desfasura activitatile din campania electorala

.

Anuntul a fost facut, joi, in cadrul sedintei Consiliului Local Craiova, de catre Ovidiu Mischianu, care indeplineste atributiile de secretar al Primariei Craiova, acesta precizand ca in perioada 24 noiembrie-12 decembrie atributiile edilului i-au fost delegate viceprimarului Mihail Genoiu.

Olguta Vasilescu, care va coordona si campania electorala a PSD la nivelul judetului Dolj, a declarat, in urma cu o luna, la anuntarea candidaturii pentru Parlament, ca desi candideaza pentru Camera Deputatilor pentru a "trage lista", nu va pleca din functia de primar al Craiovei decat daca va obtine, dupa alegeri, o pozitie din care sa poata sa ajute Craiova mai mult.

"Vreau sa raman primar, aceasta este intentia mea in proportie de 99% si voi pleca doar daca din acea postura pot sa ajut mai mult orasul Craiova. (...) Trebuie sa luptam pentru a avea un scor mai mare decat cel inregistrat la locale, pentru ca stim ca daca exista un guvern politic si este al PSD, se va uita altfel spre Craiova", a spus Vasilescu.

Sursa: Agerpres [2]

Publicat de : ---
Data publicării: 25 Noi 2016 - 05:57
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57683&titlu=Primarul_Craiovei__Olguta_Vasilescu__si_a_luat_concediu_fara_plata_pentru_campania_electorala
  [2] http://www.agerpres.ro