Victor Ponta: E posibila fraudarea alegerilor. Tot ce tine de institutii, MAI, STS, AEP se afla in mainile lui Iohannis si Ciolos [1]

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat la Romania TV ca fraudarea alegerilor, despre care a vorbit liderul PSD Liviu Dragnea, este posibila, atat timp cat ”absolut tot ce tine de institutiile statului, MAI, STS, AEP, Politie, se afla in mainile lui Klaus Iohannis si ale lui Dacian Ciolos”

.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

”Bineinteles ca se poate, atat timp cat absolut tot ce tine de institutiile statului, MAI, STS, AEP, Politie, se afla in mainile domnului Iohannis si ale lui Ciolos (...) Sigur ca se poate”, a spus Ponta, intrebat daca se pot frauda alegerile. ”E foarte important si grav ce se intampla”, a mai spus Ponta.

Citeste si: Victor Ponta, despre executia bugetara: Investitii publice Guvernul "Ponta" fata de Guvernul "Ciolos", plus 3,4 miliarde lei

”Toti ne punem intrebarea ce vor face cu rezultatele”, a mentionat Ponta, precizand ca ”PSD va avea oameni in sectiile de votare si numaratoare paralela, dar e nevoie si de implicarea societatii civile, dar nu cea militara”.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat ca, din noiembrie 2015, nu a primit niciodata vreo invitatie la un eveniment organizat de Presedintie sau de Guvern.”Din noiembrie 2015, nu am primit niciodata vreo invitatie la un eveniment organizat de Presedintie sau de Guvern. Ziua Nationala nu ar trebui sa fie a lui iohannis si a lui Ciolos, dar ei cu ei, noi cu noi”, a spus Victor Ponta. El s-a lansat intr-un atac la presedintele Klaus Iohannis. ”Nu a sarbatorit niciodata Ziua Nationala, cat a fost primar, nu participa la nicio manifestare, pentru ca nu e ziua lui nationala”, a mai comentat Ponta. Citeste si:  Liviu Dragnea: "PNL ar putea incerca o frauda. Se aude ca AEP a inceput o ancheta la USR si apoi DNA a intervenit prompt"

Exista un grup de tineri angajati la Guvern, care initial au fost voluntari, acum am inteles ca li s-a aprobat un bonus de 2.000 — 3.000 de euro pe luna, despre care initial s-a spus ca ei au venit acolo sa lucreze la un program de informatizare, dar oamenii din guvern sunt destul de speriati, care sunt de ani de zile acolo, spun ca de fapt acesti tineri sunt postaci pentru Dacian Ciolos, pentru PNL si USR. Ne poate spune si noua ce fac baietii aia acolo? Ce au facut pana acum? De ce sunt platiti din bani publici? De ce stau in cladirea Guvernului? Poate (premierul — n.r.) sa ne arate pana maine ce au facut? Sa nu aiba impresia ca, daca au fost postaci sau au lucrat pe internet, aceste lucruri se sterg. Nu se sterg. (...) Ei nu vor sa castige alegerile ca nu au cum. Ei au cateva tinte importante — sa scada cat pot din procentele PSD, care conteaza, pentru ca un eventual vot de incredere (...) sa aiba o legitimitate mai mica. 4-5 procente in plus la PNL si USR fac ca aceste doua partide sa aiba mai mult. Deci pe nuanta asta vor sa mearga si spun oameni din interiorul PNL", a sustinut Dragnea la Romania TV.
Publicat de : ---
Data publicrii: 28 Noi 2016 - 05:51
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57693&titlu=Victor_Ponta__E_posibila_fraudarea_alegerilor__Tot_ce_tine_de_institutii__MAI__STS__AEP_se_afla_in_mainile_lui_Iohannis_si_Ciolos