Victor Ponta, dezvaluiri uluitoare despre un candidat PNL la parlamentare: O poveste trista, dar adevarata. Interesul poarta fesul! [1]

<div class="_5pbx userContent" data-ft="{" tn="">

ALEGERI PARLAMENTARE 2016

.
Victor Ponta a facut dezvaluiri uluitoare despre un candidat PNL la alegerile parlamentare, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, unde scrie ca e vorba de ”o poveste trista, dar adevarata despre influenta negativa a anturajului fata de oamenii tineri din politica”.

Victor Ponta vorbeste despre candidatul liberal Dan Valceanu, care a candidat din partea PSD la parlamentare, in 2004, insa s-a mutat la PDL, apoi la PNL, atunci cand social democratii au pierdut guvernarea, pentru ca „familia lui Valceanu avea contracte cu Complexul Energetic Oltenia, iar interesul isi poarta fesul”.

”Cum scoate PNL ce este mai rau si urat din oameni - O poveste trista dar adevarata despre influenta negativa a anturajului fata de oamenii tineri din politica!

Il cunosc pe Dan Valceanu inca din 2004 / este dintr-o familie respectata din Gorj - vechi membri PSD ( tatal sau a fost subprefect PSD al judetului si candidat la Parlament din partea PSD)!

A fost alaturi de mine si de PSD Gorj in campaniile din 2004/7/8 ; din acest motiv l-am sustinut toti sa fie Presedintele TSD (organizatia de tineret) / avand o relatia personala a fost si invitatul meu la botezul Irinei si ii multumesc pentru ca a venit si ne-am bucurat impreuna de acel eveniment fericit!

In 2009 pentru ca PSD a pierdut guvernarea si firma familiei Valceanu avea contracte cu Complexul Energetic Oltenia au plecat la PDL / dupa care in 2014 a devenit PNL ! Ma rog - interesul poarta fesul! Desi este candidat la Camera Deputatilor din parte PNL nu i-am pomenit vreodata numele ( nu poti sa te certi in public cu cineva cu care ai stat la aceeasi masa, arata foarte urat)! Si de altfel Dan a fost mereu respectuos cu mine si nu mi-a vorbit vreodata altfel decat cu "Dumneavoastra".

Dar vad ca noua cariera politica in PNL il obliga sa faca si mizerii - e probabil un Cod al Tradarii si Josniciei daca vrei sa fi in Partidul familiei Gorghiu - Isar! Am citit un interviu al lui la site-ul oficial al Sistemului : Dincolo de jignirile mai mult decat exagerate la adresa mea si "infierarea" PSD-ului ( unde a facut o cariera frumoasa) tot vreau sa cred ca nu e vina lui ci a anturajului politic in care a ajuns!

Ba chiar ma bucur daca Dan Valceanu ajunge in Parlament/ o sa ne batem impreuna sa salvam Complexul Energetic Oltenia de la falimentul in care vor sa-l bage Guvernul Ciolos si fantomaticul Ministru al Energiei Grigorescu ( cel cu sute de mii de euro "castigati" cu un site din Caraibe) !”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

 


Publicat de : ---
Data publicării: 08 Dec 2016 - 05:47
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57753&titlu=Victor_Ponta__dezvaluiri_uluitoare_despre_un_candidat_PNL_la_parlamentare__O_poveste_trista__dar_adevarata__Interesul_poarta_fesul_