Luni, 12 Decembrie 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, resemnat dupa exit-poll-uri: „Am intuit mult din ceea ce s-a intamplat”

Publicat de: ---

adevarul

Anuntarea rezultatelor, dupa inchiderea urnelor, i-a regasit la sediul PNL pe presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, Liliana Onet, Marilen Pirtea si Pavel Popescu, candidati la Camera Deputatilor si mai multi membri de partid . Singurii care au iesit in fata au fost Nicolae Robu si Liliana Onet, careia i s-au umplut ochii de lacrimi in momentul in care Robu a laudat munca depusa de Onet in campanie.

„Suntem in fata unor cifre rezultate dintr-un exit-poll. Ne asteptam sa nu fie diferente foarte mari intre diferentele oficiale si ce am aflat acum. Nu sunt multumit de scorul pe care il are PNL, dar mai multe lucruri vom spune dupa ce vom vedea cifrele exacte. PSD are un scor mare, intr-adevar, peste asteptarile mele, dar daca asta este vointa poporului roman, trebuie sa acceptam si sa mergem inainte. Viata merge inainte. Ne vom stradui sa facem o treaba cat mai buna, iar in ceea ce priveste jocurile politice, trebuie sa tragem toate invatamintele. Este limpede ca avem de tras invataminte”, a declarat Nicolae Robu, potrivit caruia din aceasta experienta „vor trebui sa invete toti cei care vor face politica in viitor”.

Nicolae Robu a reclamat prezenta scazuta la vot, iar cand a fost intrebat daca ia in calcul o demisie din functia de presedinte al PNL Timis, Robu a evitat un raspuns transant.  â€žAsta e cel mai simplu. Noi trebuie sa facem alegeri cat mai repede (n.r. in partid), dar pana la alegeri, cineva trebuie sa joace rolul de presedinte. O sa discutam de maine incolo. Sunt foarte multe lucruri de spus. Am intuit mult din ceea ce s-a intamplat”, a declarat presedintele PNL Timis. 


(226 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, resemnat dupa exit-poll-uri: „Am intuit mult din ceea ce s-a intamplat” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54203414916992 seconds.