Mama primarului Slatinei, judecatoarea Mariana Sofia Mot, propusa secretar de stat in Ministerul Justitiei [1]

Tot astazi, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii un comunicat prin care confirma detasarea in cadrul ministerului a judecatoarei Sofia Mot, pentru trei ani

„In sedinta de azi, 11 ianuarie 2017, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat detasarea in cadrul Ministerului Justitiei a doamnei SOFIA MARIANA MOT, judecator la Curtea de Apel Craiova, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 11.01.2017.

La solicitarea Sectiei pentru judecatori s-a procedat la audierea in sedinta, in regim de videoconferinta, a doamnei judecator SOFIA MARIANA MOT.“, se mentioneaza in comunicatul CSM.

Sofia Mariana Mot, mama primarului Slatinei, Emil Mot (fost deputat), este cunoscuta drept o apropiata a fostului presedinte al Consiliului Judetean Olt, Paul Stanescu, vicepresedinte PSD, in prezent senator aflat la primul mandat si cel care a figurat, inainte de 1 ianuarie 2017, printre propunerile de ministru al Agriculturii.

Si alti olteni s-ar pregati, conform anumitor surse, de numiri pe functii de secretar de stat in diverse ministere. Emil Albota, proaspat inregimentat in PSD, eliberat in toamna trecuta din functia detinuta in cadrul Ministerului Educatiei, ar urma sa revina pe un post de secretar de stat. Si Corina Sulger, consilier judetean PSD si candidat pe lista pentru Senat, ar putea ocupa o functie in ministerul Energiei. 


Publicat de : ---
Data publicrii: 12 Ian 2017 - 05:31
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=58544&titlu=Mama_primarului_Slatinei__judecatoarea_Mariana_Sofia_Mot__propusa_secretar_de_stat_in_Ministerul_Justitiei