Mircea Badea: „Daca am avea presedinte, dar n-avem, la ora asta Coldea era suspendat si supus unei anchete penale” [1]

Mircea Badea a afirmat, in pasa editiei de miercuri a emisiunii ”În gura presei”, cu ”Sinteza zilei”, ca este absolut inadmisibil ca Florian Coldea sa fie inca in functie, in contextul dezvaluirilor care au plecat de la fostul deputat Sebastian Ghita

.

”Domnia sa poate fi urmarit penal pentru luare de mita, exista suspiciuni rezonabile. Domnul Coldea a fost in vacante de lux platite de inculpatul, acum fugar, Sebastian Ghita care, la datele respective, era contractor cu SRI-ul pe care il conducea Coldea”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul ”În gura presei” a aratat ca generalul SRI Florian Coldea ar trebui anchetat pentru luare de mita si, in anumite situatii, pentru conflict de interese.

”Stiti cata parnaie a luat Oana Mizil, sotia lui Marian Vanghelie? A luat un an de inchisoare cu suspendare. Stiti pentru ce? A luat pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, fiind acuzata ca isi angaja mama la biroul parlamentar. (...) Noi daca am avea presedinte, dar n-avem, la ora asta Coldea era suspendat si supus unei anchete penale”, a completat Mircea Badea.


Publicat de : ---
Data publicrii: 12 Ian 2017 - 05:31
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=58552&titlu=Mircea_Badea__aDaca_am_avea_presedinte__dar_n_avem__la_ora_asta_Coldea_era_suspendat_si_supus_unei_anchete_penalea