Joi, 16 Martie 2017 - 05:25 AM Aleg.RO: Catalin Radulescu, criticat de liderii PSD. Dragnea: „Am o parere mai mult decat proasta. Ar trebui sa nu mai aiba dreptul sa detina arme“

Publicat de: ---

adevarul

„Am o parere mai mult decat proasta in legatura cu afirmatiile dumnealui . Mie mi se par, dincolo de faptul ca sunt neavenite, mie mi se par foarte periculoase. Sincer, eu nu am aceste competente, eu nu stiu daca mai poate avea dreptul sa detina acele arme. Un om nu se poate juca cu acele afirmatii, amenintand ca le foloseste si in acelasi timp sa aiba dreptul de a purta, in mod legal, arme de foc”, a precizat Liviu Dragnea, intrebat despre afirmatiile lui Catalin Radulescu, dintr-un interviu pentru Adevarul, privind protestatarii din Piata Victoriei.

Chestionat daca va lua vreo masura impotriva acestuia, liderul PSD a sustinut ca aceasta chestiune va fi discutata in interiorul partidului. „O sa discutam in partid lucrul asta, pentru ca nu iau decizii singur”, a raspuns presedintele PSD.

De asemenea, intrebat daca deputatul Catalin Radulescu risca excluderea din partid, Liviu Dragnea a spus ca „risca foarte multe lucruri”. „PSD nu este de acord cu asemenea comportament”, a completat presedintele Camerei Deputatilor.

Liderul PSD a mai spus ca nu a discutat cu Radulescu in urma afirmatiilor acestuia, deoarece nu are de ce.

Taxat si de Grindeanu

”Personal, nu sunt de acord cu ceea ce am vazut. Am vazut si conducerea Camerei ca a reactionat. Pana la urma, tine de comportamentul fiecaruia dintre noi. Sigur, sunt declaratii excesive”, a afirmat Grindeanu.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis, marti, dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

De asemenea, dupa declaratiile lui Catalin Radulescu, tot dintr-un interviu pentru Adevarul, ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si cele referitoare la mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, pe care este pregatit sa o foloseasca din nou, trei persoane din judetul Arges au solicitat Parchetului Curtii de Apel Pitesti sa se autosesizeze.


(2073 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Catalin Radulescu, criticat de liderii PSD. Dragnea: „Am o parere mai mult decat proasta. Ar trebui sa nu mai aiba dreptul sa detina arme“ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55837798118591 seconds.