Miercuri, 12 Aprilie 2017 - 05:18 AM Aleg.RO: Deputat ALDE: „Pentru 1.000 euro pe luna vor intra in Parlament numai mediocrii si hotii”

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatul ALDE Remus Borza a declarat, luni, ca la o retributie 1000 de euro/luna vor intra in corpul demnitarilor doar mediocrii sau hotii, precizand ca un demnitar nu se poate prezenta ca ”unii colegi, in blugi, barbosi, slinosi, sa spuna: eu sunt alesul neamului”, scrie<a href="http://www .mediafax.ro" target="_blank"> Mediafax.

”Eu nu traiesc din 5000 de lei. Dar sunt oameni de buna credinta in Parlamentul tarii, iar daca aveti consideratie fata de institutia fundamental a unei natiuni, trebuie sa terminati cu populismele. (…) Nu cred ca trebuie sa dam dovada de atata ipocrizie, sa facem atat de mari discutii… Ce vreti sa facem? Sigur, impuscam toti parlamentarii tarii sau ii trimitem acasa si acceptam sa fim condusi de alte institutii de presa sau de trusturile de presa. (…) Trebuie sa acceptati ca, la nivelul asta redus de salarizare, vor intra in sistemul public, in corpul demnitarilor, doar mediocrii sau hotii. Un demnitar nu poate sa vina, ca niste colegi de la un anumit partid in blugi, barbosi, slinosi, sa spuna: eu sunt alesul neamului. Daca nu intelegem sa ne onoram demnitarii, nici altii in afara nu ne vor onora pe noi, ca popor”, a conchis deputatul ALDE.

Sursa: Mediafax


(4015 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Deputat ALDE: „Pentru 1.000 euro pe luna vor intra in Parlament numai mediocrii si hotii” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57272696495056 seconds.