Basescu a intrat in silenzio stampa si a refuzat sa bea o sampanie cu marinarii [1]

Ieri, dupa vizita la bordul fregatei "Regina Maria", a doua nava de lupta achizitionata din Marea Britanie, seful statului a evitat scurt confruntarea cu presa, coborand in pas (aproape) alergator la chei.

Pana si ministrul Teodor Atanasiu a parut luat prin surprindere: ramas in urma sefului, a vrut o clipa sa vina el la microfon, pentru o scurta declaratie, dar, la un semn discret, a pornit-o la trap spre limuzinele oficiale. Presedintele Basescu n-a dat curs nici invitatiei de a ciocni un pahar de sampanie cu marinarii. Dupa o scurta escala la fratele sau, presedintele Basescu s-a indreptat spre statiunea Neptun, pentru cateva zile de vacanta. La cateva minute, dupa trecerea coloanei oficiale, pe strada din fata Consiliului Judetean, o Dacie a fost cuprinsa de flacari. Lumea a intrat in panica, cu gandul la un posibil atac terorist. Interventia pompierilor a risipit temerea unei explozii.
Publicat de : Carmen CHIHAIA
Data publicării: 26 Iul 2005 - 08:19
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=6145&titlu=Basescu_a_intrat_in_silenzio_stampa_si_a_refuzat_sa_bea_o_sampanie_cu_marinarii