PNL Brașov este de partea lui Tăriceanu [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PNL.gif" align=left>Cei 17 membri ai Comitetului Executiv Teritorial al PNL Brașov s-au întâlnit, marți, pentru a lua în discuție problema susținerii lui Călin Popescu Tăriceanu ca premier și președinte al PNL, dar și pentru a contura o decizie în privința revenirii lui Theodor Stolojan.

Secretarul executiv al PNL Brașov, Adrian Maxim, a declarat marți că în ceea ce privește susținerea lui Tăriceanu, toți membrii Comitetului Executiv Teritorial al PNL Brașov au votat în favoarea șefului lor.

„În primul rând deoarece Călin Popescu Tăriceanu a început o acțiune pe care și-a asumat-o în fața Parlamentului, privind gestionarea crizei inundațiilor, modificarea lefilor proprietății și reforma în justiție. Asta din punct de vedere a susținerii lui ca premier. Ca președinte al PNL, noi am votat tot în favoarea lui Tăriceanu, deoarece în momentul în care Theodor Stolojan s-a retras el a fost cel care și-a asumat preluarea partidului, așa că au nevoie de încrederea noastră pentru punerea în aplicare a proiectului politic cu care a câștigat alegerile”, a explicat Adrian Maxim.

În ceea ce privește oportunitatea organizării unui nou Congres al PNL, Adrian Maxim spune că decizia sa și a colegilor săi a fost că nu este oportun așa ceva, deoarece „PNL este un partid responsabil și consecvent principiilor sale”. În privința revenirii lui Theodor Stolojan, punctul de vedere al majorității membrilor Comitetului Executiv Teritorial al PNL Brașov este pentru această implicare, îndeosebi în actul de guvernare, deoarece are o experiență vastă în acest sens, „dar vrem lămurirea cauzelor sau condițiilor pentru care a renunțat la a mai candida pentru președinția României și la șefia PNL”.
Publicat de : Ovidiu FEGHER
Data publicării: 27 Iul 2005 - 03:00
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=6199&titlu=PNL_Brasov_este_de_partea_lui_Tariceanu