Mihai Tănăsescu susține reformarea PSD [1]

Prezent la Pitești, ex-ministrul Finanțelor, Mihai Tănăsescu, a precizat maniera în care vede el restructurarea PSD. Astfel deputatul social democrat de Argeș a susținut că partidul pe care-l conduce are nevoie de oameni carismatici, cu idei, reformiște:

"Responsabilitatea pentru pierderea alegerilor prezidențiale și pentru faptul că nu sîntem la guvernare este colectivă și ea vine atît de la nivel județean cît și central. Eu nu pot să spun dacă domnii Năstase și Iliescu sînt sau nu sînt buni și afirm că structura trebuie modificată astfel încît să putem funcționa foarte bine și să ne purtăm ca un partid de Opoziție".

Mîine, Biroul Executiv Central al PSD se va întruni la București în cadrul ședinței președintele Adrian Năstase urmînd să prezinte un raport critic pe marginea pierderii alegerilor. De asemenea va fi stabilită strategia partidului și se va adopta un program cu pașii care trebuie urmați pînă la congresul din 2 aprilie.

Președintele Senatului care este și vicepreședinte național al PSD a motivat din ce cauză partidul său a părăsit guvernarea: "Fiind la guvernare activitatea politică a slăbit pentru că ne-am concentrat pe guvernare și acest lucru ne-a costat. Mai mult activitatea noastră nu a fost mediatizată de presă la un nivel corespunzător. Ce trebuie să știți este că partidul va ieși întărit și nu se va rupe".
Publicat de : Carmen RĂDULESCU
Data publicării: 30 Ian 2005 - 09:40
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=711&titlu=Mihai_Tanasescu_sustine_reformarea_PSD