Marko Bela - mahnit ca a aflat din presa parerea lui Tariceanu privind aliantele din plan local [1]

Vicepremierul Marko Bela este nemultumit ca a aflat din presa despre solicitarea lui Calin Popescu Tariceanu legata de aliantele Uniunii in plan local si spune ca nimeni din Guvern nu i-a cerut in mod oficial sa le regandeasca.

Vineri, premierul a declarat, intr-o intalnire cu presa, ca, la nivelul judetelor, ar trebui sa functioneze aceeasi majoritate care exista la nivelul Parlamentului. "Daca Alianta D.A. o va cere oficial, vom fi dispusi sa discutam pe marginea acestui subiect. Nu am discutat nimic despre aceasta problema. Consider ca ar trebui sa se faca o distinctie clara intre consecintele alegerilor locale si cele ale generalelor si nu este bine sa amestecam cele doua lucruri", a declarat, sambata, Marko Bela, la Cluj-Napoca, fiind de acord cu faptul ca, "la inceput, o coalitie mai si scartaie".


Publicat de : Calina BERCEANU
Data publicării: 31 Ian 2005 - 12:31
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=730&titlu=Marko_Bela___mahnit_ca_a_aflat_din_presa_parerea_lui_Tariceanu_privind_aliantele_din_plan_local