Dolj: Giugea vrea să pună Prefectura la punct [1]

Noul prefect de Dolj spune că singurul lucru în neregulă este scaunul prefectului, mult prea izolat în birou decât restul mobilierului.

Proaspătul prefect de Dolj, Nicolae Giugea, a avut, luni, prima întâlnire cu directorii din Prefectură, cu șefii Consiliului Județean Dolj, ai Primăriei Craiova și cu directorii serviciilor deconcentrate.

Giugea s-a impus autoritar din prima zi de lucru în Palatul Administrativ: "Vreau să impun un stil de lucru favorabil în aparatul Prefecturii. Orice amânare din partea colegilor sau o nerespectare a termenelor impuse este un act de indisciplină. Nu cer excese de zel, ci numai să-și facă datoria".

Întrebat dacă va pune în biroul său portretul lui Traian Băsescu, după modelul foștilor prefecți care aveau tablouri cu portretele șefilor PSD (Adrian Năstase și Ion Iliescu), Nicolae Giugea a menționat că "Prefectura nu e sediu de partid să ne punem tot felul de afișe. Apreciez lucrările lui Lucian Irimescu care sunt afișate în Prefectură".

Giugea s-a familiarizat cu aripa Palatului Administrativ destinată Prefecturii, dar a avut comentarii legate de mobilier. La prima vedere, singurul lucru care i s-a părut în neregulă noului prefect este chiar fotoliul din propriul birou, "mult prea izolat decât restul".
Publicat de : Marius PÎRLEA
Data publicării: 10 Ian 2005 - 17:25
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=74&titlu=Dolj__Giugea_vrea_sa_puna_Prefectura_la_punct