Deputatii PD se sfatuiesc cum sa-l debarce pe Nastase [1]

Cei 48 de deputati din grupul parlamentar al PD se reunesc, de miercuri pana vineri, la Predeal, pentru a discuta, printre altele, despre modul in care-l vor putea inlocui pe Adrian Nastase de la conducerea Camerei Deputatilor.

Aceasta tema este camuflata pe ordinea de zi a discutiilor la rubrica "Actualitatea politica si teme de impact parlamentar". In agenda grupului PD se mai afla o serie de propuneri de modificare a Regulamentului Camerei, printre acestea fiind institutionalizarea prezentei periodice a premierului in fata Parlamentului, pentru a raspunde la interpelarile deputatilor. In plus, liderul grupului, Cozmin Gusa, doreste sa reglementeze participarea reprezentantilor societatii civile si a organizatiilor profesionale la lucrarile comisiilor permanente. Gusa si-a propus si sa modifice regulamentul grupului PD, astfel incat deputatii sa "dea socoteala" pentru activitatea lor. Reuniunea celor 48 de deputati se va tine la un hotel de trei stele, cu sala de fitness.
M.V.M.

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 11 Ian 2005 - 09:04
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=81&titlu=Deputatii_PD_se_sfatuiesc_cum_sa_l_debarce_pe_Nastase