Primarul Inimaroiu, detronat de liberali [1]

Primarul sectorului 4 Adrian Inimaroiu a fost inlocuit din functia de presedinte al filialei PNL de sector. El a pierdut sefia filialei liberale de sector in favoarea vicepresedintelui Leopold Lupusanschi in urma alegerilor care au avut loc la sfarsitul acestei saptamani. Acesta din urma a iesit invingator din competitia cu Inimaroiu cu 235 de voturi pentru si 135 impotriva.

Unul din motivele pentru care fostul lider al PNL sector 4 a pierdut competitia interna este lipsa de colaborare cu membrii filialei, dar si rezultatele slabe inregistrate de cand a fost ales primar al sectorului.

„Este vorba in principal despre atitudinea lui fata de colegii de partid , de o lipsa de comunicare. Toti i-au reprosat ca s-a inchis in primarie si ca nu se mai putea discuta cu el“, a spus secretarul general al PNL, Dan Moteanu. El a participat, alaturi de Aleodor Francu si Ludovic Orban, din partea conducerii ca observator, la alegerile din sectorul 4.

„PNL stie sa-si puna la punct oamenii, reprezentanti in functii de conducere, care nu-si respecta angajamentele electorale. Sunt convins ca Inimaroiu o sa inteleaga ca aceasta infrangere este cauzata de unele greseli in activitatea de primar si ca si le va corecta, pentru a-si indeplini angajamentele electorale. Prin pierderea sefiei filialei el va avea mai mult timp pentru activitatea de primar“, a declarat Orban. De altfel, unele voci sustin ca Inimaroiu a fost inlocuit de la sefia filialei si din cauza problemelor pe care le are cu justitia. El este cercetat pentru acuzatii de coruptie. In cazul in care se vor dovedi adevarate acuzatiile la adresa sa, Inimaroiu risca si excluderea din partid - este o prevedere a statutului liberalilor.


Prin pierderea sefiei filialei va avea mai mult timp pentru activitatea de primar


Din noua echipa de conducere a filialei mai fac parte Vasile Lupu - secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Geta Ionescu - secretar de stat la Ministerul pentru relatia cu Parlamentul si Adrian Badila - presedintele Institutului National pentru Administratie.
Publicat de : Cristina Faighel
Data publicării: 31 Oct 2005 - 08:45
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9512&titlu=Primarul_Inimaroiu__detronat_de_liberali