Viteazul Geoană anunță că pesediștii corupți se vor da singuri deoparte [1]

„Și la PSD, ca și în celelalte partide, există oameni care ar trebui să înțeleagă că dăunează imaginii partidului”, a declarat, sâmbătă, în Poiana Brașov, președintele pesedist, Mircea Geoană, răspunzând astfel, în stilul evaziv caracteristic, unei întrebări referitoare la mult trâmbițata „curățire” a PSD de corupții din rândurile sale.

Recunoscându-le existența – dar ferindu-se, ca de obicei, să-i nominalizeze –, Geoană a „explicat” apoi că de zisa curățenie se vor îngriji... chiar pesediștii corupți, care se vor simți și se vor da singuri deoparte! „Sunt convins că presiunea opiniei publice și presiunea internă a partidului îi va convinge să facă acest gest, atât de necesar pentru credibilizarea imaginii partidului, pentru a arăta românilor că PSD a învățat ceva din greșelile trecutului și că merge cu mai multă încredere și cu mai multă credibilitate înapoi la guvernare”, a prorocit liderul pesedist, întorcând spatele imediat ce jurnaliștii s-au apucat să înșire numele unora dintre colegii săi din conducerea partidului, începând cu cel al lui Hrebenciuc!


PSD se laudă că e pregătit să câștige anticipatele
„Cearta permanentă din coaliția de guvernare, între PNL și PD, între președinte și primul-ministru, între UDMR și toată lumea, arată o situație de criză, o coaliție fragilizată, care e foarte posibil să se destrame și să avem, anul viitor, anticipate. PSD e pregătit pentru o asemenea eventualitate, așa cum înțeleg că și PNL și PD au dat deja ordinul de luptă în filiale pentru campania electorală”, a declarat liderul PSD, Mircea Geoană, prezent sâmbătă la o reuniune de partid privitoare la problema autostrăzilor, desfășurată în Poiana Brașov. Insistând că „divorțul dintre PD și PNL e de-acum o realitate, degeaba se ascund președintele și premierul sub declarații de împăcare”, Geoană a anunțat nu doar că PSD este pregătit de anticipate, ci și că le va și câștiga: „PSD e pregătit de guvernare, pentru că, după un an de coaliție portocalie, lumea cred că s-a lămurit ce pot actualii guvernanți. Iar obligația noastră ca partid de opoziție este să preluăm destinele României, să ridicăm steagul de luptă împotriva acestei guvernări mincinoase și incompetente.”
Publicat de : Adrian POPESCU
Data publicării: 07 Noi 2005 - 08:17
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9720&titlu=Viteazul_Geoana_anunta_ca_pesedistii_corupti_se_vor_da_singuri_deoparte