Liberalii lovesc in oamenii presedintelui [1]

Lideri marcanti ai PNL au iesit in teritoriu facand declaratii dure prin care i-au transmis sefului statului ca liberalii au schimbat tactica, trecand la ofensiva in confruntarea dintre palatele Cotroceni si Victoria. ,Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat cu Traian Basescu.

Credeam ca in prima zi va da de pamant cu reprezentantii sistemului ticalosit, ca ii aduna pe toti si da cu napalm sau macar ii da afara din institutii. Nimeni nu ii cere sa actioneze la comanda Aliantei, ci sa nu mai actioneze impotriva hotararilor Aliantei", a declarat sambata, la Craiova, liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban. A doua zi, la Deva, Ludovic Orban a reluat atacul. El a spus ca procurorul general, Ilie Botos, este ,sluga prea-plecata a PSD", si ca presedintele ar trebui sa il schimbe imediat. ,Altfel, ne jucam in continuare si nu eradicam coruptia din Romania", a spus Orban. Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a declarat, la randul lui, ca premierul Tariceanu are o sustinere solida in PNL si, daca va fi inlocuit din functie de Basescu, liberalii vor intra in opozitie. Din tabara prezidentiala, consilierul Theodor Stolojan a afirmat, la conferinta PNL Dambovita, ca Alianta a facut doua greseli strategice: nu au fost declansate anticipatele iar PNL si PD nu au fuzionat. Stolojan a lasat sa se inteleaga ca se va implica mai mult in activitatea PNL.
Publicat de : ---
Data publicării: 07 Noi 2005 - 08:25
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9725&titlu=Liberalii_lovesc_in_oamenii_presedintelui