Traian Basescu, distrat de ginerele Bodo [1]

Presedintele Traian Basescu a organizat sambata seara, la vila de protocol din Neptun, o mica petrecere cu ocazia implinirii varstei de 54 de ani, la care si-a invitat doar familia.

„Am fost numai intre noi, eu cu nevasta-mea si Traian cu cumnata-mea, cele doua fete si Bodo, sotul Oanei. Am ajuns la vila pe la opt seara si am stat pana la miezul noptii”, ne-a declarat Mircea Basescu, fratele presedintelui. El a precizat ca au stat mai mult la taclale. „Bodo ne mai facea sa radem cu bancurile si glumele lui. Nu s-a discutat politica si a fost foarte bine pentru ca de mult nu ne mai adunasem asa, in familie. Mancare a fost din belsug, mai ales aperitive, masa era plina, apoi peste, sarmale, friptura si dulciuri, dar cat sa mananci?”. Mircea Basescu ne-a destainuit ca a fost o zi fara tort si sampanie. „Nici mie, nici lui Traian nu ne place sampania. Am baut insa cateva sprituri, era vin de crama pentru ca nu avea eticheta, destul de bun, si nu era de Dobrogea.” Seful statului s-a intors la Bucuresti ieri la pranz. „Am vorbit cu el pe la ora 10.00, mi-a spus ca mai face o baie in piscina si pleaca”, ne-a mai declarat Mircea Basescu.
Publicat de : Feri Predescu
Data publicării: 07 Noi 2005 - 08:36
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9732&titlu=Traian_Basescu__distrat_de_ginerele_Bodo