PNL ameninta cu trecerea in opozitie [1]

Sprijin pentru Scaunul lui Tariceanu
PNL este dispus sa treaca in opozitie daca premierul Calin Popescu-Tariceanu ar fi schimbat din functie, a declarat sambata, la Targoviste, vicepresedintele liberal, Teodor Melescanu.

El a precizat ca protocolul Aliantei PNL-PD stabileste ca partidul cu cel mai mare numar de deputati si senatori desemneaza primul-ministru. „Noi am considerat ca, pentru a functiona corect sistemul, presedintele partidului sa fie si prim-ministru desemnat. La ora actuala, Calin Popescu-Tariceanu, asa cum a si declarat, nu are nici cea mai mica intentie de a demisiona. Alta posibilitate de a fi inlocuit nu exista, in afara de cazul in care ar obtine un vot de neincredere in parlament”, a spus Melescanu.
El a precizat ca exista un sentiment de solidaritate destul de solid in PNL si un sprijin pentru presedintele partidului. Melescanu spune ca liberalii lucreaza, in prezent, pentru schimbarea sistemului politic actual, unul dintre obiective fiind precizarea foarte clara a atributiilor presedintelui si primului-ministru pentru a nu mai crea motive de disputa.
Publicat de : Silviu Sergiu
Data publicării: 07 Noi 2005 - 08:36
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9733&titlu=PNL_ameninta_cu_trecerea_in_opozitie