Ilie Sârbu este nemulțumit de activitatea aleșilor PSD Timiș [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/S/Ilie%20Sarbu.jpg" align=left vspace=5>Președintele PSD Timiș, senatorul Ilie Sârbu, i-a atenționat pe aleșii locali și județeni ai acestei formațiuni politice că dacă nu țin pasul cu politicile social-democrate și dacă devin complici ai actualei Puteri le va retrage sprijinul politic.

Sârbu a convocat ieri Comitetul Executiv Județean, la care au participat consilierii județeni și șefii celor 15 departamente ale organizației județene cu scopul de a le analiza activitatea. „Lucrurile sunt departe de așteptările mele”, a declarat senatorul.

Acesta nu a vrut să-i nominalizeze pe membrii care nu-și fac treaba conform cerințelor șefului, pe motiv că le mai acordă un răgaz de o lună să se pună la muncă. Sârbu a menționat însă că este nemulțumit de activitatea consilierilor județeni, unde este „prea liniște”.

De atenționare nu a scăpat nici liderul de grup al PSD din CJ Timiș, Titu Bojin, dar nici liderul filialei municipale, colegul său din Parlament, deputatul Petru Andea. Oricum, Opoziția din plenul Consiliului Local Timișoara este pe placul lui Sârbu, spre deosebire de cea din CJT.

„Cei care nu sunt activi și se simt detașați de partid, ocupând doar un loc pe scaun riscă să rămână fără sprijin politic și nu vom ține cont de funcția pe care o are în PSD”, a explicat Ilie Sârbu. Îngăduitor pentru încă o lună, fostul ministru al Agriculturii le-a cerut subalternilor social-democrați să nu mai lucreze fiecare de capul lui, ci să fie „mai prezenți” și să vorbească mai multe despre proiectele de hotărâre și despre problemele din cartiere. „Cei care vor să facă propria politică să o facă în afara partidului”, a conchis Sârbu.
Publicat de : Ioana TOMA
Data publicării: 07 Noi 2005 - 07:45
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9739&titlu=Ilie_Sarbu_este_nemultumit_de_activitatea_alesilor_PSD_Timis