PSD: Lanțul grevelor dovedește falimentul "guvernării portocalii" [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left vspace=5>PSD isi exprima solidaritatea fata de categoriile profesionale care intentioneaza sa declanseze actiuni sindicale de protest, se arata intr-un comunicat al acestei formatiuni politice.

"Intelegand pe deplin motivele care stau la baza acestor actiuni, consideram ca Guvernul si actuala coalitie de guvernare nu iau nici o masura pentru a veni in ajutorul salariatilor", spun social-democratii.

In opinia PSD, toate actiunile revendicative dovedesc din nou "falimentul politicilor guvernamentale" si faptul ca actualul Executiv nu stie cum sa administreze resursele bugetare, reusind sa nemultumeasca pe toata lumea.

"Premierul Calin Popescu Tariceanu nu ia in seama, din pacate, nici macar avertismentele unora dintre ministii sai, demisia ministrului educatiei fiind cel mai serios dintre acestea. Constatam acum, mai mult ca oricand, instabilitatea politica si sociala din tara, instabilitate pe care coalitia de guvernare a ridicat-o la rang de politica guvernamentala", se spune in comunicat.

In aceste conditii, PSD someaza Guvernul si Coalitia sa adopte rapid masurile necesare pentru a stopa impasul economic si social in care se afla, astfel incat tara sa nu fie blocata tocmai acum, in pragul iernii.
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 07 Noi 2005 - 09:00
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=9740&titlu=PSD__Lantul_grevelor_dovedeste_falimentul___guvernarii_portocalii__