Boicot în ședința Consiliului Județean Buzău [1]

Migrația aleșilor locali agită din nou spiritele pe scena politică locală. Grupul PSD a boicotat ieri ședința Consiliului Județean Buzău și a refuzat să discute pe marginea oricărui proiect aflat pe ordinea de zi.

Social-democrații și-au exprimat, astfel, nemulțumirea față de campania Alianței D.A. de a înscrie în formațiune foștii primari ai PSD. Reprezentanții Opoziției susțin că aleșii PSD au fost obligați să treacă la liberali sau la democrați.

La începutul ședinței, consilierii PSD au prezentat un document intitulat „Stopați braconajul politic”. După citirea textului, consilierii PSD s-au abținut de la vot la fiecare proiect supus dezbaterii.

Grupul social-democraților a precizat că aceeași atitudine va fi adoptată și la următoarele ședințe. Ulterior, șeful Consiliului Județean, Victor Mocanu a declarat, într-o conferință de presă, că nu au fost exercitate presiuni asupra foștilor primari ai PSD.

După alegerile din 2004, P.S.D. a pierdut aproape 30 de primari care au ales să se însrie în P.D. sau P.N.L.


Publicat de : Cristina DINULESCU
Data publicării: 25 Feb 2006 - 08:07
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=15037&titlu=Boicot_in_sedinta_Consiliului_Judetean_Buzau