'România nu mai acceptă etichetarea generală de ''țară coruptă'' ' afirmă șeful [1]

'România nu mai acceptă etichetarea generală de ''țară coruptă'' ' a declarat după ședința CSAT de luni președintele Train Băsescu.

'Cerem responsabilitate din partea celor care fac astfel de afirmații și cerem ca aceștia să nominalizeze pesoanele suspectate de corupție' a continuat președintele țării. făcând referire mai ales la demnitarii străini care aduc astfel de acuze.'Administrația va cere oricărui politician străin care face o astfel de declarație să nominalizeze și persoana' a declarat președintele Băsescu, amintind că în România trăiesc 22 de mil de oameni car enu pot fi acuzați că sunt corupți.Președintele a mai spus că în cazul suspiciunilor de corupție privind acordarea de contracte fără licitație, pe lângă firmele din România care sunt implicate, apar cu siguranță și companii străine care ar trebuie cercetate.Traian Băsescu: dosarul 'Dunărea' va fi desecretizat!
Publicat de : Bogdan BÂRLIGA
Data publicării: 28 Feb 2005 - 14:10
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=1607&titlu='Romania_nu_mai_accepta_etichetarea_generala_de__tara_corupta__'_afirma_seful