Conducerea Camerei Deputaților a aprobat majorarea baremului de cheltuieli [1]

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat majorarea cu 9% a baremurilor de cheltuieli pentru acțiunile de protocol, ca urmare a creșterii ratei inflației, urmând să intre în vigoare la 8 mai.

Ca urmare, membrii Biroului Permanent care participă la mese oficiale, președinți de comisii, liderii grupurilor parlamentare, secretarul general al Camerei Deputaților și cei adjuncți, invitații străini cu grad similar acestora, vor beneficia de un barem maxim de 130 lei noi de persoană.

Pentru oaspeții străini invitați pe cheltuiala Camerei Deputaților, invitați de președintele Camerei Deputaților, invitați cu grad similar președintelui Camerei Deputaților se vor aloca 230 lei noi, barem maxim pe persoană.

Președintele Camerei Deputaților va beneficia de 200 de lei noi pentru primirea unor invitați români, ședințe de lucru și alte acțiuni de protocol, vicepreședinții Camerei Deputaților - de 165 de lei noi, iar ceilalți membri ai Biroului Permanent - de 130 de lei noi.
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 03 Mai 2006 - 05:42
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=17385&titlu=Conducerea_Camerei_Deputatilor_a_aprobat_majorarea_baremului_de_cheltuieli