Primaria Sectorului 6 promovează campania anti - șpagă [1]

De la începutul acestei săptămâni, Primaria Sectorului 6, prin Serviciul Integrare, Comunicare și Cooperare Europeana, a demarat o amplă acțiune de promovare a campaniei anti - șpagă, inițiată de Ministerul Integrării Europene, se arată într-un comunicat remis AMOS News.

Derulata sub genericul „Campania E.U. nu dau si nu iau spaga” actiunea a avut ca scop constientizarea riscurilor pe care le implica darea sau luarea de spaga si a constat in distribuirea de materiale specifice: bancnote -specimen - cu imagini sugestive, insigne, pliante atat pentru cetatenii sectorului cat si pentru functionarii publici.

Materialele, tiparite de catre Ministerul Integrarii Europene, atrag atentia asupra riscurilor la care se expun cei care comit astfel de fapte de coruptie si au fost distribuite la sediul primariei si la serviciile descentralizate ale administratiei locale.
Publicat de : ---
Data publicării: 30 Iun 2006 - 05:40
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=19046&titlu=Primaria_Sectorului_6_promoveaza_campania_anti___spaga