Brăila: PD și PSD au planuri comune pentru eliminarea primarului liberal [1]

Reprezentanții PSD și PD din municipiul Brăila au anunțat planuri comune pentru eliminarea din funcție a primarului liberal Constantin Cibu. Filialele locale ale PSD și PD doresc organizarea unui referendum, care să releve dacă brăilenii îl mai vor sau nu primar pe Cibu, informează corespondentul AMOS News.


Potrivit deputatului democrat Horia Văsioiu, cel care coordonează filiala PD Brăila, vor începe procedurile necesare organizării unui referendum ce are ca scop schimbarea primarului liberal al Brăilei, Constantin Cibu. "Anul acesta vom începe procedurile pentru organizarea acesui referendum care va avea loc, cel mai probabil, la începutul anului viitor", a declarat democratul.

În mediul poilitic din județul Brăila este bine cunoscut faptul că viceprimarul Daniela Văsioiu, soția liderului PD Brăila, se află în conflict cu primarul liberal al municipiului de la Dunăre, însă deputatul neagă imixtiunea acestui conflict în faptul că dorește organizarea unui referendum pentru înlocuirea primarului și invocă doar performanțele slabe ale lui Cibu.

Liderul PSD Brăila, Mihai Tudose susține la rândul său ideea că liberalul Constantin Cibu trebuie să părăsească funcția de primar și că singura metodă prin care poate fi dus la bun sfârșit acest lucru este organizarea unui referendum.
Publicat de : Tudor NEACȘU
Data publicării: 31 Oct 2006 - 05:40
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=21796&titlu=Braila__PD_si_PSD_au_planuri_comune_pentru_eliminarea_primarului_liberal